Björklöven helt friade från misstanke om läggmatch

Några riktigt turbulenta dagar är över och det har nu framkommit att Björklöven är HELT friande från misstankar om läggmatch i samband med hemmamötet med Mora IK i söndags, där laget tappade en 3-0 ledning till förlust 4-8.

Under gårdagskvällen tog Svenska Ishockeyförbundet del av det sista efterfrågade materialet och utredningen visar att ett misstag hos ett spelbolag påverkat odds och oddsrörelser under matchen.

Vi kan nu se framåt och visa att Björklöven alltid står sig starka. Sen kan vi bara hoppas att alla ni som var snabba att hoppa på drevet skickar en innerlig ursäkt till Björklöven och till utpekade spelare som alltså är helt oskyldiga i den här historien. Tänk sedan efter innan ni skriver nästa gång. Bara för att de stora tidningarna, sajterna och ”experterna” säger en sak, behöver det inte vara sant. Ibland är det så, ibland inte. Tänk kritiskt.

Tack alla ni inom Björklöven och runt om som jobbad dag och natt för att vara behjälpliga i utredningen så vi fick ett snabbt slut på den här sorgliga historien. Här tycker vi att VD Anders Blomberg verkligen klivit fram på ett otroligt bra och förtroendeingivande sätt, klubben har varit så transparant som man bara kan önska sig genom uttalanden och även ett specialprogram på play. Nu lämnar vi detta bakom oss och ser vi framåt.

#aldrigfuskare

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

2 thoughts on “Björklöven helt friade från misstanke om läggmatch

 • 17 december, 2020 kl. 17:00
  Permalänk

  Inte för att det skulle varit bättre på något sätt om anklagelserna varit sanna, men hur ska man nu förklara den totala genomklappningen vi fick se mot Mora? 8 insläppta på hemmaplan varav 6 i BP… 8 raka i r*ven, mot ett Mora som kändes… sådär.

  SHL? Tillåt mig asgarva, och konstatera att det är något som inte stämmer i föreningen.

  Svar
 • 17 december, 2020 kl. 18:22
  Permalänk

  Sköt. Nu kan man ju slappa av. Och sikta framåt mot slutspelet.
  Det borde bli klart med en ny målvakt. Jag hoppas att det är Lassinanti. Kevin är nog spel klar till mötet mot Timrå.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: