Björklöven bryter med Goumas

Han kom, hans sågs, han knäade. Kevin Goumas, som sågs som den som skulle lösa den offensiva inkontinensen i Björklöven ser i stället ut att ha gjort sitt i klubben.

 

Uppgifter till bloggen gör gällande att Björklöven kommer att utnyttja en klausul i kontraktet och bryta med den amerikanske forwarden. Orsaken ska vara att hans knä inte håller och ger de positiva svar man hade hoppas på. Bloggen har söker sportchef Fredrik Grönberg för en kommentar utan att lyckas.

Totalt blev Kevin registrerad för 8 matcher i Björklöven.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

 

13 thoughts on “Björklöven bryter med Goumas

 • 7 november, 2018 kl. 10:42
  Permalänk

  Finns det plats för någon annan då?

  Svar
  • 7 november, 2018 kl. 11:03
   Permalänk

   Fanns det plats för Goumas torde det väl finnas plats för annan. Gäller bara att hitta denna.

   Svar
 • 7 november, 2018 kl. 12:42
  Permalänk

  Slipper de betala lön eller har de köpt ut han. Eller hur funkar klausulen? Tack

  Svar
  • 7 november, 2018 kl. 13:55
   Permalänk

   Tror största delen av kontraktet är betalt redan. Brukar ju vara ganska hög sign on bonus och sen en lägre månadslön med många importer. Men månadslönen borde dom slippa framöver iaf. Va väl snack om 38000 euro i sign on, så de va en dyr nitlott… Ha inte kollat hur de gått för Sparks. Men SSK måste känna sig nöjda.
   Visst, alla visste att de va en chansning från början. Men har vi verkligen råd att spekulera med en halv miljon? Tycker någonstans ändå de. Hade han kommit upp i 90% av nivån han hade i Mora skulle han kunnat avgöra många matcher. Men då måste ”stabilare/säkrare” värvningar funka bra mycke bättre än dom gjort…

   Svar
   • 7 november, 2018 kl. 14:47
    Permalänk

    Nöjda med Sparks? Då har de låga förväntningar. Vad har han, 1 poäng och 5 matchers avstängning sedan han signades. Verkar inte heller det vara en bra värvning. Tror att det är ruggigt svårt och ett lotteri när man värvar från andra sida pölen. Tror mer och mer på try out-kontrakt där båda kan avbryta efter ett visst antal matcher om det är något som inte klaffar.

    Svar
    • 8 november, 2018 kl. 10:47
     Permalänk

     Mena nöjd att dom slapp goumas. Som jag sa så hade jag inte kollat upp Sparks nåt alls, men förmodligen en bra mycke billigare nitlott isf. Får säkert två Sparks till priset av en Goumas pga hans tidigare meriter, skadan till trots. Men som sagt, de är bara spekulationer…

     Svar
 • 7 november, 2018 kl. 14:45
  Permalänk

  Tror inte man köpt grisen i säcken för en skadad spelare. Om man mot förmodan betalat dyrt för inget resultat borde utförarna få foten.

  Svar
 • 7 november, 2018 kl. 15:28
  Permalänk

  Det får räcka nu med chansningar och dylikt ( läs Trotter ). Faan i mig dags att göra nått rätt nån gång. Det är supportrar och sponsorers pengar det flamsas med. Skärpning nu.

  Svar
 • 7 november, 2018 kl. 21:20
  Permalänk

  Ett bevis på att sportchefen inte kan sitt jobb. Sitter på kontrakt själv med möjlighet till förlängning. Möjliga spelare med kompetens går annorstädes för att han inte svarar i telefon. Svagt av ledningen att inte kunna hantera detta bättre.

  Svar
  • 8 november, 2018 kl. 10:49
   Permalänk

   Vilka skulle vi ha missat?

   Svar
   • 9 november, 2018 kl. 10:50
    Permalänk

    Missat och missat, men inte velat satsa på. Mingoia och Crandell är två namn.

    Svar
 • 8 november, 2018 kl. 00:08
  Permalänk

  Varför inte leta efter en ny Belyavski istället? Hade varit fan så mycket roligare än alla dessa nordamerikaner

  Svar
 • 8 november, 2018 kl. 10:24
  Permalänk

  Är den Sign on bonusen sann, så borde sådana pengar läggas på scouting, blir nog bättre resultat i längden än att chansvärva spelare, det är något många svenska klubbar borde lära sig, lägg större resurser på scouting.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: