Björklöven allas favorit?

Ja, det är svårt att tolka på annat sätt nä de flesta klubbar väljer att förlägga sina gratis eller sk ”Enkronas-matcher” och hyllningar i olika slag mot just vårt stolta gröngula lag. Senast i ordningen är IK Oskarshamn.

 

– Ska vi nu göra en ordentlig nystart med den här klubben så är det dags för en rejäl hockeyfest också. Supportrarna jag pratar med nämner alltid att det är en väldigt tydlig skillnad på spelet och att det är rolig hockey att titta på. Så nu ska vi och våra partners bjuda på inträdet och bannemej fylla hallen för att visa alla hur bra vi är, säger sportchefen Per Kenttä som är initiativtagare till klubbens hemsida.

Matchen i fråga spelas lördagen den 28 oktober.

4 thoughts on “Björklöven allas favorit?

 • 10 oktober, 2017 kl. 23:32
  Permalänk

  Det är väl snarare tvärtom. Bjuder man på inträdet till en match beror det nog på att man är rädd för en folktom arena…

  Svar
  • 11 oktober, 2017 kl. 08:18
   Permalänk

   Nä, Olle där har du helt fel. Lag som normalt ändå inte drar fulla hus passar på när det mest sevärda laget kommer. Se BIK t-ex. som flyttade sin hyllning av Wessner från Västervik till Björklöven. Asplöven körde sina mot oss trots att det ändå kom flest folk på de matcherna. Flyttade tom matchen till Luleå för att få in fler. AIK har kört mot oss trots att vi har väldigt mycket fans som ändå skulle åkt till hovet.

   Svar
  • 11 oktober, 2017 kl. 17:58
   Permalänk

   Håller med Olle. Rent ekonomiskt är det knäppt att lägga sponsor-match mot lag som annars drar många betalande ändå. Bättre att lägga mot lag som drar mindre publik och därmed få mer betalt. Mot Oskarshamn tycker jag inte att det varit särskilt mycket folk på läktaren mot Löven.

   Svar
 • 11 oktober, 2017 kl. 09:45
  Permalänk

  Klart per kenttä gillar löven när han var allt i allo i Asplöven då sa han att det alltid är dom roligaste matcherna mot löven.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: