Björklöven 50 år, 32/50

Sajten fortsätter att på olika sätt hylla och fira vår gröngula jubilar. Det har varit 50 rätt häftiga år, så många minnen och så otroligt många sköna lirare och andra personer i klubben som gjort så fina saker.

I dag tänkte jag kort uppmärksamma ett klipp inför den senaste matchen vi spelade i A3 Arena och känslorna apropå ouppklarade affärer.

Känslan där och då helt magisk, detta klipp har fångat rätt mycket av det.. Engagemanget var totalt och inramningen nåt av det det häftigaste man skådat i A3 Arena.

Jag hoppas inget lag ska känna att det kommer bli lätt att komma till Umeå och A3 kommande säsong heller. Oavsett om ni kommer från Karlskoga, Solna, Sundsvall, Södertälje, Västerås eller Övik vet ni precis vars ni kan dra!

*

Det här var vårt 32:a inlägg i denna inläggsserie om vårt gröngula Björklöven som alltså firar 50 år i år. I morgon kl. 05:15 kommer nästa inlägg, vad kan det inlägget handla om?

HÄR hittar du föregående inlägg i denna serie.

Vilket är förresten ditt minne av just denna match.. fältet som vanligt rätt fritt.

One thought on “Björklöven 50 år, 32/50

  • 15 juni, 2020 kl. 11:04
    Permalänk

    Rysningar ända in i benmärgen! Drömde att jag var på premiären inatt, va förvånad över att vi startade i juni. Tydligen någon omvänd corona taktik! Marian Kacir, Daniel Hermansson och några andra gamla lirare(tyvärr glömt vilka) va också med! Haha!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: