Björklöv tar klivet över Atlanten

I veckan draftades Erik Rainersson (Björklöven J20) av New Ulm Steel i Minnesota…ERainersson

Foto: Privat

…och enligt uppgifter till bloggen kommer Erik (född -98) även ta klivet över Atlanten för att ta nästa steg i sin utveckling. Erik som i fjol spelade med Björklövens både J18 (6+2) och J20 (4+11) noterades alltså totalt för 23 poäng på sammanlagt 35 matcher.

Även om det känns som det blåser mer positiva vindar kring vår gröngula juniorsida med ansvarige Jesper Jäger än på länge kommer det alltid finnas spelare som lockas av mer utveckling och möjligen äventyr, kanske inom andra organisationer inom Sverige eller som i detta fall ”over there”. Klubben får dock fortsätta jobba vidare och även försöka vårda relationerna med de som åker i väg, oavsett var så att de en dag förhoppningsvis vill komma tillbaka till moderklubben som stod för den så viktiga första hockeyutbildningen.

Sedan så klart en stor personlig utveckling och roligt äventyr i som detta fall att ta klivet över Atlanten. Bloggen önskar så klart Erik som var med och vann TV-pucken för Västerbotten säsongen 13/14 stort lycka till..

ERainersson 2Foto: Privat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: