Bittert, surt & beskt!!

Inte lika sprudlande som mot Oskarshamn senast, men killarna förtjänade verkligen ett bättre öde. De trummade på rätt bra och ettan hängde i luften, Svedberg i ribban bl.a. men det ville sig inte. På något sätt knyter det sig när laget inte får utdelning. Det är inte på något märkligt eller förvånande, självförtroende är knappast på topp trots de senaste segrarna. Att Örebro desstom nyttjar en av fåtalig chanser i slutet på första perioden var inte bara orättvist och grymt, det var sjukt orättvis och djävulskt grymt.

Andra perioden lämnar vi därhän. Inget skönspel, snarare krampaktigt och vilset som det sett ut mest hela säsongen…. att sedan Örebro nyttjar ett PP då pucken återigen skickats över sargen kändes bara för mycket. Perioden var jämn men Örebro satte trissan.

I tredje är det ett pånyttfött lag som kommer ut på banan, reducering av Skägget i PP och sedan hänger Mustonen kvitteringen av bara farten. Möjligen kommer laget av sig lite när det gick så lätt att komma i kapp, Löven för trots allt spelet och man var inte ens orolig att segerpucken skulle komma… frågan var bara när. Trots 14-5 i skott och puckar på linjen, öppna kassar och givna mål ville inte pucken in. I sudden ka man inte anklaga Jocke för att fega, konstant en back och tre forwards för seger.. men Örebro nyttjade ett slumpartat läge och drog ner rullgardinen.

+ + +

Visst var det bittert, surt och med besk eftersmak man traskade hemåt.. men på något sätt har hockeyn blivit rolig igen. Killarna krigar förtjänstfullt, liret finns där igen och spänningen kan man heller inte klaga på… sporten är inte alltid rättvis, jag är ändå glad att jag är engagerad igen. Vi är på g…

+ + +

Messy, om inte han får kontrakt till nästa år kommer jag sluta gå på hockey… men varför får han så lite tid??

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: