Billigare årskort t.o.m. 5 juni

Besvikelsen över det ekonomiska utfallet föregående säsong har definitivt inte lagt sig. Återkommer med någon form av analys eller reflektion till det när pulsen och blodtryck återgått till det någorlunda normala, jag kokar faktiskt fortfarande.

Sambon undrar om det kan vara hälsosamt eller normalt på nåt sätt, jag svarade kort att nu är det som det är. – Ge mig ett par dagar till, sen är jag tillbaka.

Men uppmaningen till ledningen väldigt klar: – Riskera aldrig någonsin min och så många andra gröngula fans klubbs framtid.. Det har ingen rätt att göra, och inget är faktiskt större än klubben och märket på bröstet.

Sedan som fan och supporter, klart som tusan vi alla vill se vad trollkarlen Per Kenttä kan uträtta hos oss. Även då med Löven-mått mätt minskad budget, inte sant? Då gör vi nog bäst i att göra det vi kan, stötta och bidra.

*

Så, om du inte hunnit köpa säsongskort, bästa priset t.o.m onsdag 5 juni. Klicka på länken för att lösa just ditt säsongskort.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg. 

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

3 thoughts on “Billigare årskort t.o.m. 5 juni

 • 1 juni, 2019 kl. 12:59
  Permalänk

  Håller fullständigt med.Är i princip i chocktillstånd.Ilskan är så stor,att den pyser åt alla håll.Styrelsen har enormt mycket att förklara/rentvå sig själva.Min direkta fråga gäller främst.1.Vad har alla brutna kontrakt kostad dom senaste 3 säsongerna?Varför anställer man en SC,som får sparken,anställs,får sparken igen?Glöm inte,Fagge har även han fått sparken en gång tidigare….Goumas?Vad kostade det?Måste ju röra sig om ansenliga summor,förlikningar osv.TJ,MÅ,var säkert inte heller gratis….
  Kommer alltid att stötta Löven,men alltför ofta så blir jag förbluffad över hanteringen
  av ekonomin.PK må vara duktig,men att tro på underverk är att sätta honom i en trist sits.Kanske år 3 kan man egentligen se frukten av hans arbete.Löven,för alltid.

  Svar
  • 1 juni, 2019 kl. 15:17
   Permalänk

   Ang. PK så är han inte billig heller ……3år, förhoppningen är att ”vi” får valuta för dom pengarna ?

   Svar
   • 1 juni, 2019 kl. 20:43
    Permalänk

    Antagligen,men tror allafall att klubben får ut klart mer för pengarna.Han har ett stort kontaktnät,som jag inte tror FG har.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: