Biljettvinnare mot VIK..

.. i den senaste hemmamatchen blev signaturen Henrik.

Det börjar så bli dags att presentera vinnaren av de två biljetterna i tävlingen när vi mötte Västerås i fredags och vann med 3-2 och första mål av Granlund efter 28:27. Faktiskt ingen som hade tippat på #20 Mattias Granlund som första målskytt. Men då Henrik tippat på mål efter 24:11 var hen ändå närmast på tiden. Men det räckte alltså att vara närmast på tiden denna gången och därför blir du vår vinnare.

Stort grattis Henrik och belöningen alltså två biljetter till den kommande hemmamatchen mot Almtuna, biljetterna som vanligt skänkta av Björklöven. Vi har av oss via mail så får du mer info om priset.

Missa inte heller chansen i mötet med Almtuna den 30:e januari att tävla om två plåtar till nästkommande hemmamatch. Det gäller som vanligt att tippa Björklövens första målskytt samt när målet görs.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: