Biljettvinnare mot Oskarshamn..

.. i den senaste hemmamatchen blev signaturen joswik.

Det börjar så bli dags att presentera vinnaren av de två biljetterna i tävlingen när vi mötte Oskarshamn i lördags och föll med 3-4 och första mål av Peterson efter 15:45. Faktiskt bara joswik som hade tippat på #22 Jacob Peterson som första målskytt. Då joswik tippat på målet efter 10:42 inte alltför långt ifrån på tiden heller, men det räckte att tippa på Peterson denna gången och därför blir du vår vinnare.

Stort grattis joswik och belöningen alltså två biljetter till den kommande hemmamatchen mot Västerås IK, biljetterna som vanligt skänkta av Björklöven. Vi har av oss via mail så får du mer info om priset.

Missa inte heller chansen i mötet med Västerås den 25:e januari att lägga beslag på två plåtar till nästkommande hemmamatch mot Almtuna IS onsdag 30 januari. Det gäller som vanligt att tippa Björklövens första målskytt samt när målet görs.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: