Biljettvinnare mot Almtuna..

.. i den senaste hemmamatchen blev signaturen bror.

Det börjar så bli dags att presentera vinnaren av de två biljetterna i tävlingen när vi mötte Almtuna i onsdags och vann med 2-1 och första mål av Stål Lyrenäs efter 09:48 min. Faktiskt två (bror och Lars) som hade tippat på #71 som första målskytt. Men då bror tippat på mål efter 13:22 min var hen dessutom närmast på tiden. Det räckte alltså att vara närmast på tiden denna gången, med då rätt målskytt och därför blir du vår vinnare.

Stort grattis bror och belöningen alltså två biljetter till den kommande hemmamatchen mot Leksand, biljetterna som vanligt skänkta av Björklöven. Vi har av oss via mail så får du mer info om priset.

Missa inte heller chansen i mötet med Leksand den 6 februari att tävla om två plåtar till en hemmamatch. Det gäller som vanligt att tippa Björklövens första målskytt samt när målet görs.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: