Biljettvinnare mot AIK..

.. i den senaste hemmamatchen blev signaturen Erika.

Det börjar så bli dags att presentera vinnaren av de två biljetterna i tävlingen när vi mötte AIK i torsdags och vann med 3-2 efter rätt sen första nätkänning i den 38:e minuten. Faktiskt ingen som hade tippat på #26 Jacob Stenqvist som första målskytt. Däremot var Erika närmast på tiden och bara 5 sekunder i från, du blir därför vår vinnare.

Stort grattis Erika och belöningen alltså två biljetter till den kommande hemmamatchen mot BIK Karlskoga, biljetterna som vanligt skänkta av Björklöven. Vi har av oss via mail så får du mer info om priset.

Missa inte heller chansen i mötet med BIK Karlskoga den 6:e januari att lägga beslag på två plåtar till nästkommande hemmamatch mot Vita Hästen lördag 12 januari. Det gäller som vanligt att tippa Björklövens första målskytt samt när målet görs.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: