Biljettvinnare efter Vita Hästen..

.. i den senaste hemmamatchen blev signaturen Evelina.

Det börjar så bli dags att presentera vinnaren av de två biljetterna i tävlingen när vi mötte Vita Hästen i går och vann med 2-1 och första mål av #90 Alex Hutchings redan efter 00:56 min. Faktiskt hela 8 st. inkl. mail som hade tippat på just Hutchings, men Evelina var alltså den som blev närmast på tiden av er som hade tippat på Hutchings som första målskytt.

Foto: Lucas Norlin

Stort grattis Evelina och belöningen alltså två biljetter till den kommande hemmamatchen mot BIK Karlskoga, biljetterna som vanligt skänkta av Björklöven. Vi har av oss via mail så får du mer info om priset.

Missa inte heller chansen i mötet med BIK Karlskoga den 9 oktober att återigen tävla om Lövens första målskytt i den matchen. Det gäller som vanligt att tippa Björklövens första målskytt samt när målet görs.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: