Biljettvinnare efter Tingsryd

.. i den senaste hemmamatchen blev signaturen Borga B.

Det börjar så bli dags att presentera vinnaren av de två biljetterna i tävlingen när vi mötte Tingsryd i går och fick första mål av #52 Tornberg efter bara 01:00 min. Faktiskt ingen som hade tippat på just August, men Borga B ändå klart närmast på tiden. Sedan lite snyggt att just denna match tippa just Jon Palmebjörk som första målskytt.

Första målskytt mot TAIF 52 Tornberg. Foto: Lövenbloggaren

Stort grattis Borga B och belöningen alltså två biljetter till den kommande hemmamatchen mot topplaget BIK Karlskoga, biljetterna som vanligt skänkta av Björklöven. Vi har av oss via mail så får du mer info om priset.

Missa inte heller chansen i mötet med BIK Karlskoga den 3 januari att återigen tävla om Lövens första målskytt i den matchen. Det gäller som vanligt att tippa Björklövens första målskytt samt när målet görs.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: