Biljettläget inför Försäsongsderbyt

Vi har ju fått ett par kommentarer gällande hur det går dels med försäljningen av biljetterna till försäsongsderbyt mot Skellefteå AIK, sedan då säsongskorten rent allmänt. Jag kollade i dag läget med Nicklas Bornefjord, Björklöven Marknad.

Johan Löf / AXELLÖF

Häftig läktarbild från förra säsongens försäsongsderby i T3 Center. Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Tjena Nicke, snart en välförtjänt semester och ett semesterstängt kansli. Hur skönt känns det efter en lång säsong? – Tjena, jag har faktiskt påbörjat semestern och är inne på tredje dagen. Ska dock tillbaka och jobba i slutet av veckan och under juli med uppgifter som inte kan vänta till första augusti då vi är tillbaka.

Låter bra, jag tänkte ändå att vi först kunde kolla hur biljettförsäljningen gått så här långt. Om vi börjar med säsongskorten, hur mycket är sålt i dagsläget och hur står sig den siffran gentemot exempelvis förra säsongen vid motsvarande tidpunkt?
– Vi har sålt strax under 2 000 säsongskort vilket är klart bättre än i fjol.

Kanon, har ni satt något specifikt mål för hur många säsongskort ni hoppas sälja?På privatsidan är vi nästan i mål redan nu så där gäller det bara att öka och sätta upp nya mål. Företagskorten hänger ihop ofta ihop med partneravtal så där vet vi resultatet lite senare under augusti.

Märker ni någon tendens ifall det är förlängningar från gamla kunder eller många nya kunder? – Vi har en hel del nya kunder, främst på sittplats än så länge. Vi har bland annat jobbat med direkterbjudanden till kunder som har köpt mycket enstaka matchbiljetter under åren och det har gett väldigt bra resultat. Vi kommer fortsätta med det under augusti tillsammans med en del andra kampanjer och insatser.

Sedan då derbyt mot Skellefteå AIK den 12 augusti, har trycket på biljetter varit stort även till den matchen likt hur det var i fjol?
Det är ungefär som förra säsongen. Det blir bra tryck under de första dagarna när biljetterna släpps sedan lugnar det ner och ökar med 5-6 dagar kvar.

..och hur många biljetter är sålda i dagsläget? – ca 2 800.

I fjol utsålt i försäsongsderbyt, tror du det blir ”lapp på luckan” i år också?Det vore ju dumt att sikta lägre så visst, absolut!

Stort tack Nicke och ha en riktigt fin sommar!Tack detsamma.

* * *

HÄR lite info om de kvarvarande platserna som kommer släppas i övermorgon fredag.

One thought on “Biljettläget inför Försäsongsderbyt

  • 7 juli, 2016 kl. 18:11
    Permalänk

    Suirprsingly well-written and informative for a free online article.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: