BIK:s stjärnmålvakt missar minst två matcher

Det står nu klart att BIK Karlskogas målvakt Tim Juel, som lämnade isen under gårdagens match missar de kommande två matcherna i A3 Arena som spelas torsdag respektive lördag. Detta uppger BIK:s tränare Karl Helmersson till Karlskoga tidning.

Ti JUel under en match ifjol. Arkivfoto: Lucas Norlin

– Vi åker upp med Stefan Stéen (andramålvakten) och juniormålvakten Edwin Mustafic. Sedan ansluter Daniel Rosengren från Vallentuna som vi registrerat tidigare, berättar Helmersson. Vad det rör sig om för skada vill han inte gå in på, men vi som såg matchen vet att 26-åringen i samband med en räddning i slutet av den första perioden kvar blev Juel liggande på isen och han fick hjälpas av isen med stora smärtor i ljumsken.

BIK har ju redan en diger skadelista i trion Mikael Eriksson, Filip Roos och Wilhelm Westlund, som nu alltså adderas med Tim Juel.

En som varit skadad en tid är Exlövet David Lindqvist, men klubbens Twitterkonto uppger nu att han är redo för comeback i morgon torsdag.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: