BIK Karlskogas lag ikväll

BIK Karlskoga presenterade på morgonen det lag som ikväll tar sig an Björklöven hemma i Nobelhallen och det ser ut som följer.

Målvakter:

1 Henrik Lundberg (90 Olle Eriksson Ek)

Backar:

94 Henrik Larsson – 67 Victor Berglind

4 Alexander Leandersson – 55 Arvid Aronsson

26 Dennis Fröland – 21 Karl Jonsson

7 Joshua Karlsson

Forwards:

12 Gustaf Thorell – 15 Gustaf Franzén – 10 David Lilja

56 Fredrik Forsberg – 27 Oskar Bäck – 20 Juliuz Persson

45 Axel Lindström – 61 Mikael Eriksson – 71 Carl Berglund

23 Fredrik Höggren – 73 Oliver Eklind – 88 Jesper Kokkonen

68 Jonatan Harju

Saknas:

Backarna Ricard Blidstrand, Jacob Lundegård och Viktor Lang saknas på grund av skada. Juniorbackarna Karl Jonsson och Joshua Karlsson ersätter på backsidan.

Målvakten Henrik Lundberg är tillbaka efter sjukdom och kliver rakt in i kassen. Noterbart är att BIK på sistone fått fart på sitt PP och gjort fyra mål på de tre senaste matcherna. Senast mo Västervik vände man ett 1-4 undeläge halvvägs in i matche till en 6-4 seger, en vändning som kommenterades så här av backen Victor Berglind. – Det är inget skönspel från vår sida utan det är ett rent krig, det är sådana här segrar som höjer gruppen. Vi trummade på och vet att vi kan vända mot alla lag.

– Björklöven har sett betydligt bättre ut de senaste veckorna och blir en tuff nöt för oss att knäcka. Det blir säkerligen en jämn historia som alltid i den här serien. Men vi har revansch att utkräva sedan förlusten senast mot dem, säger tränare Staffan Lundh till klubbens hemsida.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: