Bidra till Supporterspelaren 17/18!

Nu börjar det verkligen närma sig slutspurten i insamlingen till Supporterspelaren 17/18 och i samband med kvällens match mot Leksand kommer bl.a. insamlingens video visas på jumbotronen och det kommer så klart även finnas insamlingsbössor på plats.Från bloggens sida kommer bl.a. två auktioner att avslutas nästa vecka i samband med löning, dels ett signerat foto på målkungen #90 Alex Hutchings och sedan en helt unik lagsignerad klubba från säsongen 2004/05 med bl.a. kultspelaren Ric Jackman i laget skänkt av läsaren Plocken. Ric för övrigt en bland så många andra sköna profiler den säsongen.

Det här är för övrigt klippet som kommer visas..

Men har du ännu inte bidragit till skägget med den goda plösföringen, förhoppningsvis spetsen som verkligen kommer göra skillnad i vår gröngula trupp är det sannerligen hög tid nu.

Passa så klart även på att utmana din partner, polarna, grannen, jobbarkompisarna, morsan, farsan, syskonen, barnen, barnbarnen, kusinerna, svärfar och svärmor, ja alla som du kommer på. Så här långt trots finfina 286 150 kr i insamlingen faktisk ”bara” 729 sponsorer och det är väl främst den biten bloggen tycker vi alla tillsammans borde försöka förbättra. Trots allt ca 2 400 årskort sålda,många bäckar små så ifall alla med årskort bara lagt 50 kr vardera redan 120 000 kr, bara där.

Klicka på bilden nedan för att komma till insamlingen!

Sen för att förhoppningsvis boosta insamlingen redan i kväll utmanar bloggen alla våra läsare och alla de som ni känner med att swisha in 100 kr per Löven-mål i mötet med Leksand. Sedan hoppas vi så klart att ni alla hjälper oss sprida ordet vitt och brett så att även bl.a. grannen och svärmor får veta vad som är på gång. Från insamlingens sida hoppas man att ”alla i ladan pitchar en 20-lapp var så vi kommer en bra bit på väg mot målet.” Så när du ser en insamlingsbössa i kväll hoppas vi verkligen du lägger ner en Selma eller swishar minst motsvarande slant.

Vad tror ni, har vi en deal?

Visst vi alla se lite rejält skägg med god plösföring som kan spetsa vår gröngula trupp, Fagervalls armé, och göra säsongen lite roligare.. ? Eller?

4 thoughts on “Bidra till Supporterspelaren 17/18!

 • 22 september, 2017 kl. 18:25
  Permalänk

  Kanon! Går lite tungt nu ett tag med bidrag..kom igen nu lövare!!

  Svar
 • 22 september, 2017 kl. 21:38
  Permalänk

  Stoppar man 50 kr per person så är man nästan i mål

  Svar
 • 23 september, 2017 kl. 09:12
  Permalänk

  Hur mycket kom in igår under matchen?

  Svar
  • 23 september, 2017 kl. 09:32
   Permalänk

   Ingen aning då vi inte har något med insamlingen att göra. Vi pushar bara och tar egna initiativ att samla så mycket det går. Victor kanske kan svara?

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: