Bidra till skägg och plösföring!

För er som missat den eminenta och gåshudsframkallande videon som klippts i hop för Supporterspelaren 17/18 ges här en ny chans. Nu tar vi nya tag och hjälper Joakim Fagervall att spetsa sin armé..

* * *
..klicka på bilden nedan för att komma till insamlingen.

Framöver kan ni nog även räkna med fler initiativ än det V75-system som sattes ihop till Umåker, de signerade fotona på #6 Kim Karlsson, #7 David Lindquist och #35 Adam Werner som gått på Tradera. Löven4Ever vill så klart försöka hjälpa till och dra vårt strå till det gröngula skägget med god plösföring.

Mer lär garanterat komma framöver. Men nu tjöör vi vidare och sätter alla in ytterligare en slant till insamlingen, inte sant?

– Jobba, jobba.. jooobah!

3 thoughts on “Bidra till skägg och plösföring!

 • 8 augusti, 2017 kl. 21:07
  Permalänk

  Tycker erat initiativ med de signerade korten var kanon. Blev ju väldigt fina pengar till supporterspelaren. Jag och många med mig har satt in pengar till supporterspelaren och några dessutom fantastiska belopp. Jag är helt medveten om att det tar tid och kräver lite arbete ( och jag är säker på att ni redan har eller haft den funderingen ) men att skaffa fler signerade kort med fler spelare och lägga ut på budgivning som senast skulle med all säkerhet göra att summan till supporterspelaren skulle få en rejäl skjuts framåt. Kunde inte klubben kunna skänka en matchtröja, eller varför inte flera, som hela truppen signerat. Det är ju garanterat pengar med rejäl ränta tillbaka, det är jag övertygad om. Skulle vara kul att veta om det är mer på gång.

  Svar
  • 9 augusti, 2017 kl. 14:42
   Permalänk

   Kul att initiativet uppskattades Stefan `Kil`, vi har en del fler egna grejer på gång och sedan har jag vid flera tillfällen och även nu inför Lövenfesten sagt att jag tycker de borde ta kontakt med Björklöven för att höra sig för om signerade tröjor, p-kort i shopen etc. Jag tror säkert de skulle ställa upp..

   Svar
   • 9 augusti, 2017 kl. 14:54
    Permalänk

    Bra. Ser fram emot vad som kommer. Spännande.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: