Bidra till Björklövens insamling för Musikhjälpen

Som vi alla märkte drog årets upplaga av Musikhjälpen i gång på Rådhustorget i går, ingen har säkert heller missat temat som gäller för 2017 ”Barn är inte till salu”.Temat är som vanligt både ett aktuellt ämne, men samtidigt ett väldigt sorgligt faktum.

Björklöven kommer som bekant att försöka dra sitt strå till den berömda stacken genom bl.a. den HÄR insamlingsbössan och sedan kommer du till auktionen gällande #36 Zach Hamills (game worn) matchtröja genom att klicka på bilden nedan. Överskottet går oavkortat till musikhjälpen.

Ovanstående auktion avslutas på torsdag den 14 december kl, 14:38, alldeles för låga bud i skrivande stund. Björklöven är dessutom gäst i glasburen kl. 22:00 i kväll för den som missat och kan man inte vara på plats sänder SVT24 vid den tidpunkten.

Björklöven gästar för övrigt glasburen även kl. 09:00 på lördag, då sänder SVT2 för den som inte kan vara på plats.

Men in nu och lägg en slant i den gröngula bössan (länk) om du nu inte redan gjort det!

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: