Besöksrekord!

Inte oväntat, men otroligt skönt och mycket glädjande att när Löven invaderade rådhustorget och tog Glaskuben i besittning blev hela stan grön-gul och givetvis fick vi det utlovade besöksrekordet. Löwe spexade med barnen och gorillan (Löwes nya ärkefiende) djävlades med Löwe och lyckades dessutom skrämma något eller några av barnen..

Utöver detta fick vi en rad intressanta intervjuer med ledare och spelare, barnen fick bli ansiktsmålade och bjöds även på fika. En hel del tog chansen att tackla en Skellefteåspelare och även om exaktheten i själva mätningen eller utmaningen kan diskuteras så var det många som drog på mungipan vid själva kuben och uppskattade idén. En som gjorde tummen upp och ville fota aktiviteten var Wannadies sångare och frontman Pär Wiksten. Pär ville givetvis inte tackla dockan, men av reaktionerna att döma så gillade han rivaliteten som trots allt finns mellan klubbarna.

Utöver allt detta fick supporterföreningen Green Devils nya medlemmar och både denna och Löven själva sålde rätt bra med souvenirer. Överlag en mycket lyckad dag och för dig som missade dagens aktivitet kan du ju knalla ner på stan i morgon och besöka glaskuben för att snacka hockey med gamla profiler och hämta en fribiljett till premiären kommande onsdag.  

Just ja, kanske borde nämna hemmapremiären kommande onsdag kl 19 mot Piteå med bl.a gamla Lövenprofiler som Stralla Strandberg och Ragge Olofsson ännu en gång. Exakt hur många som besökte kuben under dagen har jag inte koll på, men det var iaf drygt 800 strax efter fyra och således ett nytt prydligt publikrekord. Bra så! Innan hemmapremiären väntar match i Boden i morgon, otroligt skönt att allt äntligen drar i gång.. inte sant?

0 thoughts on “Besöksrekord!

 • 17 september, 2011 kl. 19:00
  Permalänk

  Riktigt kul med rekordet!

  Det känns helt klart otroligt skönt att serien drar igång. Vi ses i Boden grabbar!

  Svar
 • 17 september, 2011 kl. 19:47
  Permalänk

  Svar till Micke (2011-09-17 19:00)
  Alltid kul med rekord.. Härligt också att matcherna gäller poäng och inte bara ära. Boden i morgon.. det vet du, vi ses!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: