Bergström trycker Kari mot planket…

Lina Bergström ställde i eftermiddags förvånansvärt många tuffa och stundtals lite obekväma frågor till Lövens mustachprydde Kari Eloranta. Visst märks det att Kari är pressad, men på något märkligt sätt inger han stor pondus och ett otroligt lugn trots det minst sagt prekära tabelläget. På något sätt  känner vi trots allt stort förtroende för R2:s bygge och Karis spelidé, i alla fall det vi såg i hockeyfestivalen..

Sedan tycker bloggen det är lite märkligt att Jesse får så mycket skit eller har de kanske scoutat Jesus lite dåligt..? Vad han gjorde i fjol är väl, om inte ointressant så, av mindre betydelse om försäsong etc. inte existerat. Att tro att en klubblös lirare som kommer in i ett krislag med halvtaskig harmoni ensam ska få det här att vända är kanske att tro på för mycket….

Sedan kanske det bara är vi som tänker kring rollspelare? Jesus Schultz vet och visar med all klar tydlighet att hans uppgift i laget är att göra mål. Som kanadick är han fostrad i ett tydligare mönster med rollspelare och att hoppats att han likt Floberg ska åka så fort som möjligt runt hela banan är inte realistiskt. Jesse vet varifrån han ska göra sin mål och sparar på ett smart sätt på sin energi för att explodera inne i boxen när tillfälle ges.

Kari menar att grapparna är pra i spelet, men lite svaga framför motståndarnas kasse och när det gäller att nuttja målsanserna. Tyvärr saknar vi narturliga målskyttar som sätter trissan… vad gäller coaching är han ödmjuk och ber om konstruktiva råd av alla som lämnat kommentarer i olika mediar. Då Floberg jobbar hårdast av alla, spelar det heller ingen roll att han han faller i varje närkamp eller inte lyckats göra en enda poäng. Om vi tolkar Kari rätt sitter Jonas rätt säkert och riskerar inte att röstas ut vid nästa öråd, han riskerar inte heller en sittplats i Folkabussen till inlandet.

Någon annan som tolkat Kari på annat sätt…..någon?

Intervjun

 

0 thoughts on “Bergström trycker Kari mot planket…

 • 19 oktober, 2009 kl. 23:35
  Permalänk

  Tråkigt att säga, men Kari vet nog inte vad aktiv coaching är… Se på resultatet… han kan inte fortsätta!! Enklaste lösningen just nu = In med Jocke Fagervall igen, han var bra men sparkades av Micke som just det sparkades… Ge Jocke chansen att upprätta sin heder!!

  Svar
 • 20 oktober, 2009 kl. 11:40
  Permalänk

  Den absolut sämsta och oseriösa intervjun jag sett någon Umeåtidning göra. Hämtar VF alla sina sportjournalister från Strömbäck?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: