Bengtsson tillbaka ikväll

Laget är släppt och glädjande är att Röglelånet Rasmus Bengtsson är tillbaka i laget. Tillbaka är lika viktiga Niklas Johansson. Här är laget i sin helhet.

Målvakter

#47 Kevin Lindskoug (#33 Christoffer Hällberg)

Backar

#57 Stefan Andersson – #42 Emil Wikström

#5 Rasmus Bengtsson – #24 Jesper Lindgren

#8 Kalle Ekelund – #4 Jonas Emmerdahl

#32 Rasmus Edström

Forwards

#7 Brock Trotter – #94 Kelsey Tessier – #28 Lucas Sandström

#10 Jesper Thörnberg -#6 Kim Karlsson – #19 William Quist

#90 Alex Hutchings– #15 Pär Edblom – #54 Felix Maegaard-Scheel

#22 Nicklas Johansson – #74 Stefan Öhman – #21 Fredrik Hetta

#26 Victor Ekeståhl-Jonsson

 

9 thoughts on “Bengtsson tillbaka ikväll

 • 7 januari, 2016 kl. 12:35
  Permalänk

  Nu verkar vi stå utan kvalificerad back up till Kevin igen, nu måste Dalle signa en keeper till innan ( gud förbjude ) Kevin blir skadad och vi står där med en orutinerad J 20 mv. Det går väl inte leva på hoppet att Kevin ska vara skadefri och i bra form resten av säsongen ( och han kan väl behöva vila någon match). Säsongen som ska bli lång hoppas vi, eller har styrelsen och Dalle redan gett upp säsongen och ska lägga pengarna i sparbössan till nästa säsong. Om så är fallet gå ut och tala om det så kan vi sluta hoppas.

  Nej det är dags att agera och signa en bra mv som kan ge Kevin lite matchning samt en defensivt stabil och fysisk back annars är jag rädd att säsongen tar slut redan 28 februari. Men jag hoppas jag har fel.

  Svar
  • 7 januari, 2016 kl. 13:23
   Permalänk

   Vill bara förtydliga att Christoffer Hällberg kan vara en mycket bra målvakt på J 20 elit nivå ( jag har aldrig sett honom spela ) men det är en himmelsvid skillnad mellan J 20 Elit norra och allsvenskan. Det skulle inta vara rättvist mot honom eller laget att han skulle måsta ta på sig ansvaret om Kevin går sönder eller blir sjuk.

   Svar
 • 7 januari, 2016 kl. 12:45
  Permalänk

  Vad hände med Werner? Är han less att vara reserv?

  Svar
 • 7 januari, 2016 kl. 13:01
  Permalänk

  Tränar Ollikainen och är han snart spelklar?

  Svar
 • 7 januari, 2016 kl. 13:38
  Permalänk

  Dalle hade ju lovat en till back, skulle vi få in en back av klass skulle man ju kunna köra

  Andersson – ny back
  Lindgren – Bengtsson
  Emmerdahl -Wargh
  Då finns inga ursäkter längre gör Tommy då är back sidan också av riktigt bra klass. Wikström som sjunde back Ekelund som åttonde gissar att Ekeståhl inte hinner tillbaka denna säsong. Låna ut Edström om det går vi skulle må bra av en Acke Hellström typ

  Svar
 • 7 januari, 2016 kl. 14:13
  Permalänk

  Vad är det folk inte förstår alla står och tjatar om en klassback, vi har inte pengar till en riktigt bra back! ekelund, Andersson wargh och emmerdahl skulle vara våra så kallade klassback men ingen har levererat. jag tror att den sista backen som dalle letade efter var ett lån från shl eller något billigare och då kom Bengtsson.

  Svar
  • 7 januari, 2016 kl. 14:32
   Permalänk

   Finns det inte pengar för att ta in en klassback sista månaderna av säsongen så kan Löven lägga ner verksamheten. Att inte satsa lite nu kan bli dyrt i slutändan dvs ingen eller väldigt kort slutspel med allt vad det innebär med minskade intäkter. Jo jag vet att det också kostar att spela slutspel men intäkter överstiger utgifter dessutom blir det förmodligen enklare att motivera gamla och förhoppningsvis nya sponsorer inför nästa säsong. Och det allra dyraste skulle väl vara att få kvala nedåt, vilket jag inte tror är någon risk även med nuvarande lag, så länge Kevin är hel och frisk.
   Till sist, det var väl huvudlöst att ta in Tessier ( även om han kommer att tillföra ) om det inte skulle finnas pengar kvar till en klassback.

   Svar
 • 7 januari, 2016 kl. 14:39
  Permalänk

  Hur tänker du nu (löven) om man inte har råd med en back varför tar man då in Tessier? Skärp dig!. Dalle har misslyckats totalt med back sidan. Ja iofs får vi behålla lindgren så kan man ju köra

  Andersson – Bengtsson
  Lindgren – Emmerdahl
  Wargh – wikström

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: