Beige och grått…

…är ett sätt att se på det. Nattsvart, mattsvart eller totalt jävla mörker är några andra passande benämningar. Kärt barn har många namn heter det. Efter att ha bevittnat ännu en pinsam förlust kan man använda vilken man vill. Summa sumarum blir svaret ändå detsamma. Killarna är inte i zonen på något sätt. Plågsamt och tråkigt att se på, tror inte de själva har det så djävla muntert heller. Bloggen lyfte i "inför" fram problematiken med ett ständigt dribblande med femmor.

Under matchen idag fans det fler frågor man ställde sig.. MaJo/Svedberg var ett givet första backpar bra länge, nu matchas de konstant i tredje och totalt utan speltid i PP. För ett vasst läktaröga känns väl MaJo som ett hyfsat alternativ i PP när nu Andersson, Heikkenen och Heino är borta. Jag tycker Eriksson, Korken och Lundström ska spela enkelt och rejält, men med väldigt lite speltid i PP och helst med så lite puck som överhuvudtaget är möjligt . Är det sedan så brist på spelskickliga backar kan ett alternativ vara att lira på 4 forwards, nu ser det tyvärr bara otroligt vilset och trubbigt ut.

Glädjeämnen, fanns det då inga såna? Jo, när MaJo slog ett par perfekta pass i andra perioden så man ville ställa sig upp och göra vågen. Men det är ju för djävla tragiskt när ett väl avvägt pass, till en spelare i fart och med yta får en att dra på mungipan och vifta med halsduken? Det är ju det hockey går ut på, klart att mycket sitter i det mentala för närvarande, men ändå? Säsongen började uselt och såväl pressen som ångesten har så klart ökat i takt med att förlusterna radt upp sig. Utöver dessa två passningar spelade våra backar fysiskt och resolut, men samma sak där.. inte fan är det väl vid några tacklingar som publiken ska jubla?

Jag har faktiskt ingen aning hur bra Bofors spelade, säkert en bra bortamatch, men i dag hade vilket lag som helst gjort det. Våra krigare mäktade med 16 (!!??) skott mot mål, vetekatten om vi ens hade en målchans värt namnet. Hoppas alla ser sig själva i spegeln och skakar rätt rejält med skallen.. det ser tamme tusan inte så djävla bra ut just nu. Värva eller inte värva?? Tja, någon som vet om det finns bra allsvenska spelare som kan  tänka sig att rädda en förening i total kris? Skicka ett mail eller slå Arto en pling i så fall…ni hittar säkert uppgifterna på hemsidan.

!!! De ca 1500 självplågare och fakirer som självmant trotsade all logik och kyla för att både betala och sedan se eländet. Många tycker att 1500 är en riktigt dålig publiksiffra, men med tanke på den underhållning som bjuds så betalar dessa trots allt för att se detta,i kontrast till de på isen som får betalt. Det borde vara tvärtom.

!!

! MaJo:s två perfekta pass och de tacklingar som delades ut.

? Fanns så många men varför känns allt så satans "Löven"? Innan match får vi veta att det inte kommer visas några matchbilder på mediakuben p.g.a tekniska problem. Sedan har vi någon skitnödig speaker som efter det att Löve blivit utskrattad på isen ska "få i gång" genom diverse skrålande vrålande vid line up. Sedan får spolman ta om och byta ismaskin vid varje spolning. Näe, det är verkligen inte allt som står rätt till i vår kära klubb.

+ + +

Kris och fiasko?? Alla dar i veckan, men nu gäller det att ta fram en plan.. vi funderar ett par dagar och återkommer med vår.

0 thoughts on “Beige och grått…

 • 7 januari, 2010 kl. 00:31
  Permalänk

  Gjorde Bedros rätt? Hoppa av fartyget innan det sjunker! Allt verkar ju vara åt helvete…. När inte ens spelarna visar intresse av att vinna..
  Vad vet dom som inte vi vet?

  Svar
 • 7 januari, 2010 kl. 07:39
  Permalänk

  Klart spelarna vill vinna, men problemet sitter i det mentala och när man väl kommit dit är det jävligt svårt att ta sig ur det.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: