Befogat stryk?

En annan hade tyvärr inte möjligheten att följa matchen mot Kiruna överhuvudtaget på webben i onsdags, förstod dock rätt snabbt att nåt särskilt hänt på slutet eftersom Blixt tydligen lämnat båset för att spöa upp/"knuffa omkull" Simon Esseryd i Kiruna matchens slutskede.

Fortfarande har jag inte sett någon eller några bilder från matchen men jag hajjade oavsett till när jag slog upp Folkbladet på jobbet i samband med gårdagens första kopp och läste Hellgrens förklaring till hämndaktionen i den, enligt folkbaldet, "bråkiga matchen".

– Det blev lite bråk. En spelare i Kiruna höll på med rasistiska grejer. Sådana saker tolererar vi inte. Jimmy Blixt hoppade in från båset och det var jag som skickade in han. Det står jag för. Beter man sig sådär ska man ha stryk!

+ + +

Det känns svårt eller egentligen helt omöjligt att inte hålla med Hellgren, men är det tillåtet att beordra in spelare för att ge stryk? Vi kan väl ändå enas om att samla in till böterna ifall nu förbundet tycker det är läge att statuera exempel.. är inte vi vana vid att drabbas av sådana statuerande exempel förresten?

0 thoughts on “Befogat stryk?

 • 4 februari, 2011 kl. 08:33
  Permalänk

  Simon Esseryd var ej på isen!möjligen Viktor Esseryd.Om man kallar motståndarna lappdjävlar är det inte rasistiskt?Har Hellgren glömt var hans far kom från?

  Svar
 • 4 februari, 2011 kl. 16:36
  Permalänk

  Förstår inte vad som kan ha sagts som retat upp Hellgren så pass att han skickar in Blixt från båset. Hela grejen känns väldigt uppförstorad.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: