Bara Mora kvar i Löventipset

Efter ytterligare en omgång av vårt tips och mötet i onsdags med Timrå IK väntar nu i kväll Mora IK i sista matchen. Vi tar därför en ny uppdatering av Löventipset 19/20 och då redovisning av nu aktuell ställning.

Helt klart kommer vi redovisa det slutgiltiga resultatet efter Mora-matchen, visst såg ni förresten inlägget med den numer spikade prislistan?

Prislista Löventipset 19/20. Vi hoppas dock alltid föröka få med aktuella poäng från respektive match i eftersnacken så att ni kan hålla lite koll inför det slutgiltiga resultatet.

Undra förresten hur coachduon Fagervall och Kimby hade tippat säsongens matcher?

Coacherna Fagervall & Kimby Foto: Lucas Norlin

Topp fem i vårt gröngula Löventips:

  1. Lelle P 2, 135,09 p
  2. Micke L, 100,59 p
  3. Borga B, 81,22 p
  4. 81:an 1, 79,88 p
  5. Henrik L 2, 79,75 p

Men fortfarande en match kvar, så en del poäng att spela om.

* * *

Men vi kanske tar listan i sin helhet..

Vi vill så klart passa på att tacka de partners som skänkt priser till denna tävling.. Stort tack till.. ahlsell workwear, ART/TREND by Wixners, Björklöven, Coolbet, Harrys, Megazone, Nordströms El, Smash ´n Grab Burgers och sajten Löven4Ever själv ställer upp och skänker priser.

Vill du skänka priser till övriga tävlingar som bloggen kommer att anordna, hör av dig via mail på contact.loven4ever@gmail.com

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: