Bara göra som senast

Nu börjar vi så smått tagga igång iför kvällens möte med Södertälje i Scaniarinken och enklast att komma igång är att minnas historien. Så här såg det ut senast vi spelade där.

Svårare än så behöver det inte vara. Vi har inte varit i slag på ett tag, men ändå tagit små kliv under Fagervalls ledning och med Murphy och Lindqvist tillbaka i laget så borde offensiven bli allt bättre. Södertäljes form med endast 3 mål framåt på de fem senaste matcherna vittnar ju inte heller om en hyperfräsch form. Vi kan kanske inte vänta oss den mest välspelade matchen, men två lag som slåss för sin överlevnad. Södertälje för att gripa absolut sista halmstrået och vi griper efter samma halmstrån för att inte släppa iväg Västerås som tar sig an Almtuna på hemmaplan denna afton. En spännande kväll väntar helt klart eller hur är er känsla just nu? Skriv en kommentar…

6 thoughts on “Bara göra som senast

 • 8 februari, 2017 kl. 16:29
  Permalänk

  Spannande om an extremt olustig kansla. Det ar ju inte har vi ska vara. Usch. Imponerande hur man kan grava ner sig i skiten ar efter ar som vi gor. Maste vara ett slags rekord i Sverige med de forutsattningar vi har. Krydda pa med det kanske samsta powerplay spelet i modern svensk ishockey. Plus… nej det racker. Bara o kora SSK upp pa laktaren nu sa man KANSKE kan komma in i en bra period i slutet av serien.

  Svar
 • 8 februari, 2017 kl. 16:45
  Permalänk

  Tack för jinxen = endast 3 mål framåt! Med andra ord lär de väl göra 5-6 mål på oss igen då

  Svar
  • 8 februari, 2017 kl. 19:05
   Permalänk

   Måste ju sätta lite press på laget och offensiven. 😉

   Svar
 • 8 februari, 2017 kl. 17:58
  Permalänk

  Prestige möte för vad som komma skall längre fram. Vem trodde det när sässen började?

  Svar
  • 8 februari, 2017 kl. 19:05
   Permalänk

   Inte många, men nu kör vi mot tre friska!

   Svar
 • 8 februari, 2017 kl. 22:03
  Permalänk

  Blytung seger och med Cody Murphy som matchvinnare igen. Nu har vi häng på VIK och hängde nog av SSK för gott (de är klara för nedflyttningsserien). Kan jag skriva nånting fint om Cody? Match efter match efter match så leder han laget på isen med sin checking och sin energi. Om han sedan är introvert i omklädningsrummet spelar mindre roll, för mig behöver inte en kapten, ledare, alltid vara den som är mest vokal och den som är mest extrovert utan med Joe Sakic som exempel så nominerar jag Cody som kapten eller assisterande kapten för nästa säsong. Återigen, match efter match med samma mönster, det är Cody som trampar igång laget med sin vilja och energi. Säsongens björklöv utan konkurrens.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: