Både #6 Karlsson och #71 Lindgren prisades!

I samband med säsongens sista hemmamatch blev det tyvärr lite stressigt med alla utmärkelser, priser, utdelning av matchtröja etc. då vi så klart även passade på att hålla en stunds tystnad för att hedra Magnus ”Manko” Andersson.

manko

Manko Andersson från vår enda intervju.

Megazone

Först fick vi så äntligen inför matchen mot Asplöven HC hedra Manko Andersson med en stunds tystnad, därefter traditionsenligt matchtröjan från kapten Öhman till kvällens matchsponsor och först i första pausen ytterligare två utmärkelser, vi tar dem i tur och ordning:

Johan Löf / AXELLÖF

#71 Oliver Lindgren. Arkivfoto:AXELLÖF

Björklövens nyutnämnde VD Joakim Gustafsson delade tillsammans med en representant för Volvo Lastvagnar ut Björklövens Kompetensstipendie som alltså gick till forwarden #71 Oliver Lindgren.

Motivering enligt Björklövens hemsida lyder:

Under sina snart tre år i Björklöven har han visat en stor drivkraft och verkligen gett sig själv möjligheten att bli bättre både på isen och i sina studier. Under året har han provat på att representera vårt A-lag samtidigt som han har kombinerat skolan och idrotten på ett utmärkt sätt. Han beskrivs av sin omgivning som en kille som är ambitiös, noggrann och lätt att ha och göra med.

Johan Löf / AXELLÖF

#6 Kim Karlsson. Arkivfoto:AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Utöver Oliver prisades även #6 Kim Karlsson (@kongokim) för att denne blev Lövenbyggarnas val för säsongen 2015/16. Lövenbyggarna har sedan 09/10 röstat fram säsongens Löv och denna säsongen blev det alltså Kim Karlsson. Totalt hann det bli 28 p (9 +19) på 40 matcher innan den där hjärnskakningen efter tacklingen som kostade Leksands back Robin Jacobsson löjliga 9 matcher.

Kim har så här långt straffats med att missa 12 matcher, men det var iaf kul att se Kim på benen i gen. Var väl kanske förresten det enda som värmde i förrgår..

Megazone

One thought on “Både #6 Karlsson och #71 Lindgren prisades!

 • 28 februari, 2016 kl. 15:01
  Permalänk

  Dags för Svenska Ishockey Förbundet att agera!!!!
  Kim blev borta resten av säsongen!!!
  Robin Jacobsson ynka sex matcher!!!
  Ska vara lika lång avstängning som den drabbade spelaren!!!!!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: