Backparen?

Bloggen fick några kommentarer av vakna läsare i går som undrat ifall vi helt missat att Jonnie var klar och tillbaka i laget. Det hade vi såklart inte, men eftersom det har känts positivt en tid gällande Gåååtlänningen och nyheten hade stått på hemsidan så länge kändes det som old news och därför skrev vi inget igår..

Men vi är så klart otroligt glada för att allt löste sig till sist och vi hälsar i likhet med många andra så klart Jonnie mycket välkommen hem, mycket välkommen hem.

+ + +

Backparen nu då? Tja, i min värld mixas ung entusiasm med rutin och erfarenhet, jag ser gärna en klar offensiv kraft med en defensiv klippa som alltid är på rätt sida om sin kollega och dessutom pucken. Rutinen som Kingen besitter är så klart oerhört värdefull, men undrar om inte Jonnie är vår förstaback just nu? Utifrån ovanstående och med fem backar att laborera med tänker jag så här;

1:a Karlsson – Grön, 2:a Säffle – Kingen och Alexander i det tredje paret

Hur tänker du själv?

En back till, en målvakt och ett par centrar… sedan är ju bygget klart, i alla för hösten. Någon som vet varför inte Törnkvist ritat på ännu?

+ + +

Stålnacke fortsätter leverera rykten, i lördags på hans "lediga" dag beskrev han genom Lövhögskampen att de båda Löven-lagen slogs om en ytterforward. Utifrån det som framkommit tidigare är det ingen vågad gissning att det rör sig om Lindlöf. Det är visserligen inte bekräftat, men all logik och min magkänsla säger det. Efter semestern är dessutom magen större än lovligt och det borde ju innebära att känslan är både stark och riktig.

+ + +

Varför kan ingen klargöra vem som tillsammans med vem ska träna vilka? Nu är det Folkbladet som spekulerar kring Lövens A- samt de båda juniorlagen. Borde inte Löven själva kunna säga vad som gäller, det är inte så länge till ispremiären nu va?

 

0 thoughts on “Backparen?

 • 2 augusti, 2010 kl. 11:07
  Permalänk

  Har en känsla av att det blir en ny härlig lövendag med många spelare som kritar på. Hörde ett starkt rykte om bla. en ny back…

  Svar
 • 2 augusti, 2010 kl. 12:26
  Permalänk

  Enlig den backen så borde det vara klart inom några dagar. Han återvänder inte till sin gamla klubb…

  Svar
 • 2 augusti, 2010 kl. 14:52
  Permalänk

  Svar till Håkan (2010-08-02 11:07)
  Låter mycket bra Håkan, spännande med en ytterligare back… fast vi behöver ju centrar ännu mer. Du har inget namn du vill droppa?

  Svar
 • 2 augusti, 2010 kl. 15:02
  Permalänk

  Förmodligen är det väl Molin det snackas om.

  Svar
 • 2 augusti, 2010 kl. 15:25
  Permalänk

  Löven behöver en duktig backup-keeper! Såna växer inte på träd så jag hoppas innerligt att mr Hell skickat ut några välbetade krokar. Det får inte bli ännu en fiaskosäsong. Då skulle det kännas det riktigt kört.

  Svar
 • 2 augusti, 2010 kl. 22:18
  Permalänk

  Svar till Tomas (2010-08-02 15:02)
  Mycket möjligt Tomas, Stålnacke skrev i kväll att det är klart.. det kanske kommer nåt från Löven i morgon.

  Svar
 • 2 augusti, 2010 kl. 22:24
  Permalänk

  Svar till janne (2010-08-02 15:25)
  Helt klart ska vi ha två janne, min tanke var tidigare att börja med och testa Danne i höst och eventuellt damma av en gammal kirunräv till vårsäsongen.. Sedan kan vi såklart inte bara ha en i höst heller, men nog tror jag Jensa har en plan alltid. Vi får ge oss till tåls lite..

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: