Backlund till Modo?

I dag anlände Modolånet Jonathan Bjurö till Umeå och Björklöven och genomförde också sin första träning med laget.

Att han lånats för två raka matcher mot Tingsryd vet vi alla, men bloggen har ikväll fått uppgifter att Modo ska vara i slutförhandlingar med Johan Backlund, som just nu går arbetslös i Skellefteå och letar ny arbetsgivare. Han ryktades varit nära ett kontrakt med HV 71 för två veckor sedan, som har Erik Ersberg på skadelistan, men sen har det varit tyst. Nu verkar han alltså vara på väg till Örnsköldsviks klubben. Detta skulle så klart innebära att Modo står med tre målvakter och då är det nära till hans att ett årslån ligger på lut för Bjurö, vilket skulle vara en bra lösning för Björklöven. Kanske också därför man kan anta att man nästan måste ge Bjurö chansen i någon av matcherna? Låter man honom bara vakta båsdörren lär han knappast vara aktuell för en fortsättning. Bjurö kommer för övrigt att spela i nr 33.

4 thoughts on “Backlund till Modo?

 • 4 november, 2015 kl. 22:43
  Permalänk

  Men Löven måste ju ändå betala lön till alla tre målvakter även om Andreas O är skadad.

  Hur kan detta vara bra ur ekonomisk synpunkt?
  Vi hade väl lärt oss vad slöseri inneburit tidigare, right?

  Svar
  • 5 november, 2015 kl. 08:56
   Permalänk

   Nä Kristoffer, det behöver Löven inte. FK tar kostanden efter två veckor. Sen finns det ingenting som heter gratis, men om du har en konkurrenskraftig målvakt for free i ditt stall, så ring Dalle. Se du det att vi skaffar en andramålvakt som ekonomiskt slöseri får det nog stå för dig, right?

   Svar
 • 4 november, 2015 kl. 22:45
  Permalänk

  Jag hoppas verkligen att vår Lindskoug får stå på fredag iaf o kanske få ”oss” att hålla käften ang Bjurös matchtid el inte. Att starta denna inlåning med Lindskoug petad ekar inte riktigt bra mellan mina öron. Sen ser jag gärna att Bjurö blir kvar ändå… men men, vi får se

  Svar
 • Pingback: Snackas om Backlund till Modo | MrMadhawk.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: