Back nära?

Ja, det påstår i alla fall Westman och det kan man ju lätt påstå. Det återstår bara 4 dagar att värva på om man säger så, så vi säger samma sak. En back är nära! Känns som en klassiskt kvällstidningsrubrik. Ber om ursäkt för det.

Mike Siklenka blir det i alla fall inte och det är nog bara en forumskapelse att han någonsin skulle varit aktuell, men det är också lite av charmen. Totalt vilda rykten kan snabbt bli till en sanning i rätt sällskap. : )

Näste man till rakning blir väl då han som fick stryka på foten för Herr Siklenka, Peter Ratchuk? Nä, även har lär vara för dyr. Sen är han leftare och vi MÅSTE ha in rightare. Vi kommer helt enkelt att få vänta in i det sista, om det inte blir en helbra fradag som är ett klassiskt uttryck, även det myntat på Lövens forum.

Frågan är hur klubben kommer att agera om det blir en sista minutenfight om skeppade spelare i diverse ligor. Jens ville ju ha truppen klar redan vid jul och har haft enorm tid att hitta den felande länken. Hur gör man när man får ett eller ett par namn med endast några få timmar att bestämma sig? Fler klubbar lär vara med i racet och eftersom man knappast vet vad de andra bjuder måste man lägga sig bra mycket högre än vad man egentligen borde betala för spelaren i fråga. Frågan är om det då är värt det? Kanske riskerar vi att få en ny Mike Egener, Daniel Ström eller Pasi Petriläinen på halsen. Samtidigt är en liten överlön bra mycket mindre än en till säsong i Ettan.

+++

Jimmy Blixt klar för spel i helgen. Han lät taggad. Det låter bra i mina öron.

+++

I helgen blir det eld, eld, eld… och kanske även lite rök. ; )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: