Back klar för Björklöven

Under dagen blev det klart att Björklöven breddar sin backsida och den med en bekanting. backen Isak Ahrling lånas in från Piteå och Björklövens forwards Erik Rainersson går den motsatta vägen.

Piteås sportchef Jonatan Glader kommenterar:
-Det känns som en deal med bara vinnare tycker jag. Erik är en forward som bland annat är väldigt duktig i box-play. Det är en spelform vi vill förbättra. Dessutom har vi fortfarande Joakim Högberg på skadelistan och Linus Hedman återvänder som bekant till Skellefteå. Därför känns det bra att få in en forward till i truppen.

-Jättekul för Isak, givetvis, att han får den här möjligheten. Vår backbesättning har en stor bredd och laget har känts lite baktungt den senaste tiden. Därför upplever vi att den här affären bara har vinnare. Vi får in Erik Rainersson och även en ekonomisk marginal att titta på ytterligare någon spelare, säger Piteås sportchef.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!S

5 thoughts on “Back klar för Björklöven

 • 14 februari, 2019 kl. 15:57
  Permalänk

  Vad säger L4E crew om denna lösning?

  Svar
 • 14 februari, 2019 kl. 16:11
  Permalänk

  Vilken jätteförstärknimg. Nu blir det raka spåret till SHL. Inget kan stoppa oss.
  Herregud. Finns det ingen frisk människa med sportkompetens kvar i Löven?? Kul för grabben och han kommer säkert att göra sitt bästa men sen då?? Var är spetsen laget behöver? Om detta är vad suporterpengarna gick till bör någon stämma Löven för bedrägeri. Lurade är vi på säsongen och ingen ljusning i sikte. Stenålders hockeyn får leva vidare. Fy f……n.

  Svar
 • 14 februari, 2019 kl. 16:39
  Permalänk

  Det här kostar inget. Bytte rakt av med Piteå.

  Svar
  • 14 februari, 2019 kl. 17:47
   Permalänk

   Ehhh…du bör nog läsa lite tydligare vad Glader skriver.”en ekonomisk marginal,att ta titta på andra spelare” Tror inte att det här var gratis….Men,inte så dyrt heller.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: