Back kan bli…forward alltså?

Idag blir man varse att Mike Banwell kan bli ersatt…av en forward? Visst vill man väl ha mer spets där men?

Man har alltså just nu 8 nackar på kontrakt, två av dem är skadade, men Löven har lånat Erik Ullman av Modo för de kommande två matcherna, de mot IK Oskarshamn och Tingsryds AIF. – Vi kommer att avvakta till någon gång nästa vecka för att kunna bestämma hur länge Emil Wikström och Lukas Ekeståhl-Jonsson blir borta, förklarar Daniel Johansson till VK. Om båda kan att komma tillbaka relativt snart kan det mycket väl bli en forward som ersätter backen Banwell.
– Vi tittar naturligtvis på alla möjligheter hela tiden. Mycket hänger på vad som finns tillgängligt och vilka vi har möjlighet att knyta till oss, fortsätter Daniel Johansson och tillägger. – Vi får se, vi kollar alla möjligheter.

För mig låter det här lite som det gjort hela säsongen. Vi skjuter upp problemet och låter fler poäng försvinna. Grejen är ju att försvarsspelet sett illa ut hela säsongen. Nu försvinner Banwell och vips kan vi värva forward? När vi har 14 på kontrakt? Har vi då löst försvarsspelet? Är allt Banwells fel? Vi MÅSTE få in en försvarsgeneral, en klassback som det nu pratats om och från vissa håll till och med två stycken. Låt nu inte även de här förhandlingarna stranda. Våga sätt ned foten och ta ett beslut, sportchef Daniel Johansson. Och när det gäller Lucas Ekeståhl-Jonsson så är han ju inte i närheten av spel eller hur har Dalle lyckats limma i hop nyckelbensbrottet?

9 thoughts on “Back kan bli…forward alltså?

 • 11 december, 2015 kl. 12:16
  Permalänk

  Håller med i allt! Dock känner jag en nära vän till lucas! Fick den vägen höra att mycket talar för att han inte blir borta så länge som det pratades om först! Det återstår att se om det stämmer…

  Svar
 • 11 december, 2015 kl. 12:21
  Permalänk

  Dalle är lite vilsen. Men centersidan hållet inte heller. Bara Kim som Gjort det bra hittills. Men självklart går back före center!

  Svar
 • 11 december, 2015 kl. 12:35
  Permalänk

  Jag tror att Acke är på väg hem. Trivs bra med hockeyn, men socialt och familjemässigt är det skit!

  Svar
 • 11 december, 2015 kl. 12:42
  Permalänk

  Vårat mål är väl topp 8
  Just nu känns det som ”vi är glada om vi inte kommer sist”

  Svar
 • 11 december, 2015 kl. 13:20
  Permalänk

  Tjänstefel att inte ha en ersättare klar innan man låter Banwell gå.

  Förresten, borde inte Emil Lundberg vara aktuell för utlåning? Läktaren och fjärdelinan i SHL bör ju inte vara speciellt utvecklande. Hade varit trevligt om ni kunde intervjua dalle (eller t.om Emil) angående detta.

  Svar
 • 11 december, 2015 kl. 13:46
  Permalänk

  LEJ är ju tyvärr ingen försvarsgeneral. Matchen imorgon känns faktiskt väldigt viktig inför fortsättningen. Blir det en bra insats, så är det nog många med mig som verkligen börjar tro på detta igen. Det kommer bli medvind både på och utanför isen.

  Svar
  • 11 december, 2015 kl. 14:34
   Permalänk

   Du har rätt, Trotter. Det känns som vi står i ett vägskäl nu. Timrå gick om oss igår och Asplöven vann oväntat över Oskarshamn vilket inte var så bra för oss. De brukar inte förlora två hemmamatcher i rad så de kommer att kriga imorgon och då måste vi stå upp och göra en grym insats. Om vi vinner imorgon så ska jag sluta att klaga på Jonssons spelidé (eller brist på spelidé) och blicka framåt mot nya framgångar för våra gröngula riddare.

   Svar
 • 11 december, 2015 kl. 14:16
  Permalänk

  Aldrig att Acke skulle bryta ett shl kontrakt han spelar ju naturligtvis av det Acke är ett fullblods proffs

  Svar
 • 11 december, 2015 kl. 15:05
  Permalänk

  Hoppas på ett trendbrott mot IKO på bortaplan. Men är inget jag räknar med ändå. Då får man bli glatt överraskad istället. Åker och tittar på matchen från bortastå imorgon, om nån fler lövare skall dit.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: