Back in town..!!

…are the boys. Sportlovet 2010 är över och det känns lite surt, men det kommer fler typ 2011?? Samtidigt lite "Borta bra men hemma bäst" eller Home sweet home, ja ni förstår. Bjuder först på lite Thin Lizzy…

+ + +

..men jag vill mer är gärna reflektera över det som hänt. Först och främst hatten av för kollega/buddy Starsky alias Lövenbloggaren som på ett föredömligt sätt sett till att bloggen toppat bland vk:s bloggar flertalet dagar under mitt lov. Visst hade jag förberett några inlägg, men flertalet och aktiviteten på lämnade kommentarer den senaste tiden ska mångt och mycket tillskrivas Lövenbloggaren, hatten af!!

+ + +

Inlägget med silly season, där jag efterfrågade kommentarer blev väl mottaget och jag bockar och bugar för samtliga kommentarer. Ska försöka summera och göra nåt av dessa vid tillfälle. Då inlägget torde kunnas stavas succé är det ingen överraskning i fall principen eller upplägget kommer upprepas. Djäkligt kul med aktiva läsare iaf, sånt uppskattas oerhört!

+ + +

Anna Bergendahl är vårt bidrag i Eurovision. Förlorade fel låt? Vann rätt låt? Tja, smaken är lika hårig som baken…inte det enklaste att tävla i musik. Jag tycker iaf att det var skönt att de ständiga schlagerrävarna Andersson, Johnsson och Wahlgren slogs om jumbolimpan. Att Alkazar inte diskade sig till Globen gillas också rätt fett.

Då jag höll en tumma vardera för Anna och Salem var det rätt trevligt i går.. om Anna har någon chans i Oslo? Inte en susning.. förmodligen blir det nåt östland med fler grannländer som tar hem det..

+ + +

SM-slutspelet ska snart börja och i år spelas kvartsfinalerna enligt följande;  HV71 – Timrå, DIF- Brynäs, Linköping – VF och till sist Skelletteå – FBK. Vilken säsong tror ni vi är med och tampas??

+ + +

Några citat från sportlovsveckan: "Dhu veet!", "Hver gang" det givna svaret på när en Tuborg smakar bäst och till sist klassikern från bonden: Ja, på måndag jobbar man igen… skön inställning på första lediga dagen på en evighet!!

0 thoughts on “Back in town..!!

 • 15 mars, 2010 kl. 08:13
  Permalänk

  Skönt att grabben är tillbaka helskinnat. Man vet aldrig vad som händer när citysnubbar grenslar ett vilddjur, men verkar ju ha gått bra.

  Bloggen lever vidare, mycket tack var aktiva läsre och som du sa, sånt uppskattas.

  Schlager… märkligt hur mycket mediabevakning den tävlingen får. 6 veckor nonstop….

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: