Avvakta med #6 Karlsson

Debatten om #4 Emmerdahl var sedan tidigare förskriven och låg för publicering till i dag. Där verkar ni som lämnat kommentarer rätt eniga om vem som borde bänkas.

Innan vi fortsätter där måste jag kort få reflektera kring VK’s artikel om att Kim Karlsson är tillbaka i träning och även aktuell för spel (??) redan i morgon mot AIK.

Om någon för en vecka sedan drömt om en comeback för Karlsson hade givetvis dagens debatt handlat om vars Kim skulle in, nu kändes han väldigt avlägsen och då kunde en hypotetisk debatt kring Emmerdahl vara lite intressant.

Utifrån den info vi fått från Kim själv, väldigt nyligen har han tränat och att det känts ok. Om man sen inte spelat match på så länge som Kim gjort och bara tränat en vecka kan det väl inte vara vettigt att han spelar?

Här hoppas man så klart att det medicinska teamet sagt mer än okej. I mina öron låter det ändå då otroligt desperat och jag kan inte sluta tänka på det här med ”bred trupp” etc. Nu har vi ju trots allt fyra hela linor även om det är frågetecken för #22 Johansson i morgon pga sjukdom.

Men då finns det väl ingen anledning att slänga in en tämligen oredo #6 Karlsson? Varför denna hets och stress?

Först och främst otroligt glädjande för Kim som är tillbaka i träning igen, vill man ge honom en line up för att känna fansens kärlek och sedan åka och byta i första bästa läge helt okej. Men jag vill verkligen inte att man stressar eller chansar med Karlsson, han må vara en joker och så mycket av det vi saknar. Men allt handlar kanske inte om gröngult och allt för tre poäng.

Jag är verkligen så glad att Kim är tillbaka, verkligen. Jag vill ändå inte se honom på isen i en match på ett tag. Ni förstår nog hur jag tänker. Inte ens i PP. Låt Kim komma i gång på allvar i träning först, kanske ge han annan matchning innan han kastas in på allvar. För nu är det nog på allvar gällande Kim.

Så tänker iaf jag.

..och sett till debatten blir det på Bulls bekostnad Emmerdahl ska in. Fanns även önskemål om att sära på 16 och 37 samt bänka 55.

Av dessa tankar är jag nog själv främst för att sära på 16 och 37, när sedan Jonas tidigare funkat så bra med Lukas kanske värt att testa dem igen.

Tycker nog även man borde sära på Niklas och Simon, kör de gärna tillsammans i BP och i slutet på matcherna när vi spelar ”sarg ut”. Men i övrigt får de gärna gå i varsitt par.

* * *

Men fältet som vanligt fritt, skriv gärna dina tankar. Vem vill börja?

4 thoughts on “Avvakta med #6 Karlsson

 • 4 november, 2016 kl. 00:48
  Permalänk

  Sluta att leka hobbyläkare och låt experterna bestämma över hur vi hanterar skador framöver. Kim har varit hos en specialist och läkarteamet som finns i föreningen vet mer om var Kim befinner sig än någon annan. Då den diskutionen blir rätt meningslös att ha.

  Kim kommer spela efter läkarnas råd och nu när han är spelklar så är det en seriös bedömning i botten. Låt det räcka.

  Svar
  • 4 november, 2016 kl. 12:50
   Permalänk

   Ja det gick ju bra sist!? ?

   Svar
 • 4 november, 2016 kl. 02:28
  Permalänk

  Håller fullständigt med er ang Kimpa, skynda långsamt. Vill inte se att de haft för bråttom med honom igen vilket det känns som förra gången. Då gick det ju tillbaka i trappstegen igen. Jag förstår verkligen att han själv är pådrivande att få spela eftrsom han brinner för hockeyn.
  Sen ang Bull så kan han säkert bli en bra allsvensk back men han har fortf mycket att lära o bemästra. Hörde jag läro-år?
  Jag skrev i ett tidigare inlägg om Simon som rundningsmärke o det är han defintivt eftersom han inte använder sin stora kropp tillräckligt men jag tycker Pavel el centern har täckt upp många ggr på sistonde. Där har herr Jäger oxå lite att jobba på.
  Tycker vi fortf får för många 2 mot 1 el till o med 3 mot 1 mot oss för att vi ska känna oss nöjda.

  Svar
 • 4 november, 2016 kl. 06:50
  Permalänk

  Simon gör det bra bänka lej helt världelös !

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: