Även Steen inleder i Löven!

Nu är det klart att även Oskar Steen, likt Grundström, också kommer spela med Löven till det att NHL-campen med hans Boston Bruins drar igång i November.

Björklöven tar alltså återigen chansen att låna in en NHL-spelare under oktober månad. Det innebär att 22-årige Oskar som säsongen 18/19 sköt 44 poäng (19+25) på 60 matcher förr FBK under en period kommer i våra vackra gröngula färger.

I fjol blev det 23 p (7+16) på 60 matcher i AHL för farmarlaget Providence Bruins.

Sportchef Per Kenttä till hemsidan om Steen:

– Oskar är en riktig grythund och en spelartyp som vi kanske saknar litegrann. Han har även bra offensiva kvalitéer som vi hoppas dra nytta av i Björklöven!

Vi hälsar så klart Oskar välkommen till den vackraste klubben och med de bästa fansen!

Sajten skrev för en tid sedan detta inlägg (länk) kring just denna invasion av spelare. Vad anledningen sedan är till detta lån kan vi bara spekulera kring, det kan röra sig om någon skada, det kan vara det täta och korrigerade spelschemat som är anledningen. Eller möjligen något annat, lånet kom iaf väldigt oväntat. Men ligan en profil starkare.

Men dina egna tankar kring såväl detta som samtliga lån, fältet som vanligt rätt fritt.. Vem vill börja?

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

9 thoughts on “Även Steen inleder i Löven!

 • 10 september, 2020 kl. 20:18
  Permalänk

  Grythund eller inte så är jag emot att löven tar in nhl spelare på korttids kontrakt. Ska dem som inte får spela bara acceptera det rakt av? Ok det är eventuellt bara 8 matcher och 44 matcher återstår. Det kan vara så att 4 linan accepterar det. Att dem sitter på läktaren

  Svar
 • 10 september, 2020 kl. 20:34
  Permalänk

  Jaha…Hur fick PK loss honom..?
  Börjar bli rätt så många NHL-lån nu i serien…Ser även att det mullras om begränsningar från seriens sportchefer.
  Så dags nu!Nåväl,en helt klart klassförstärkning.Blir inte lätt att kombinera ihop kedjorna nu.Ska han användas som center eller? Med vilka då?Mellan Liss och Grundström skulle ju vara kul att se….Spännande iallafall….

  Svar
 • 10 september, 2020 kl. 20:49
  Permalänk

  Jag är lite tveksam till lån överhuvudtaget då jag är lite orolig för hur spelarna som hamnar utanför reagerar, men samtidigt så är spelarna nuförtiden så vana med att det kommer och går spelare hela tiden under säsongen. Tycker speciellt att det är synd om det drabbar yngre spelare som behöver speltid för att ta steg i sin utveckling. Men jag hoppas att det blir så att några kan lånas ut till typ Väsby under den tiden våra lån är här så dom får speltid. Sedan lär det väl den här säsongen vara viktigare än någonsin att ha en stor bred trupp, både för att vi inte vet var det tar vägen med viruset men också för hur spelschemat ser ut.

  Ska i alla fall bli grymt roligt att se Grundström och Steen samt även Wallmark om han nu kommer, vilket jag tycker verkar osannolikt då han liksom Steen är center även om dom säkert fixar att spela vinge också. Hoppas det kommer besked i publikfrågan snart så man får se om man får chans att se dom live några matcher.

  Till sist så måste jag säga att jag har fullt förtroende för vad Kenttä gör och hur han hanterar truppen.

  Nej just det, en sak till, jag såg bitvis på Timrå – Modo ikväll en makalöst dålig tillställning såg mest ut som en korpmatch. Men men det är ju försäsong än så den som lever får se.

  Svar
 • 10 september, 2020 kl. 21:23
  Permalänk

  Om det är skada så förstår jag, men annars tycker jag vi ska ge befintlig trupp en chans först.

  Svar
 • 10 september, 2020 kl. 22:00
  Permalänk

  Gillar det skarpt. En klass-spelare, dessutom värmlänning. Även om det bara är 8 matcher så är alla poäng viktiga. Är man som spelare rädd för konkurrens så har man valt fel sport. Bara att bita ihop och kämpa. Äntligen vill toppspelare lira i Löven, passa på och njut.

  Svar
 • 11 september, 2020 kl. 00:55
  Permalänk

  Som andra sagt tidigare så är det ju bara några matcher det handlar om. Spelare får sitta på läktaren ibland, skickas ner till AHL, div 1 osv. Det får man acceptera. Jag förstår inte varför folk oroar sig för att spelare ska bli besvikna. Vilken fantastisk möjlighet för ligan att få in dessa stjärnor en kort stund!

  Svar
 • 11 september, 2020 kl. 08:46
  Permalänk

  Magiskt – Välkommen – Lycka till!
  Blir lycklig när bra spelare söker sig till klubben.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: