Även snyggaste bortastället?

I torsdags släppte ju Björklöven sin kommande matchdräkt, något vi också skrev om som du kan läsa här. Nu har vi också hittat bilder på bortastället.

För oss som följd laget sen Adam var länsman så ligger väl det vita stället lite närmare hjärtat, kanske just för att det var det stället vi till slut tog vårt SM-guld i och som var vår hemmafärg på den tiden. Njut för denna är riktig bra, precis som det gröna stället är, tycker i alla fall jag. Vad tycker ni?

 

* * *

Sedan kommer vi så klart under resten av maj att i vart fall veckovis redovisa aktuell ställning i vår senaste tävling gällande två biljetter till U Rock fredag den 17 augusti där du skulle ha tippat på fem spelare som Björklöven kommer kontraktera t.o.m. maj månad, spelstopp att lämna sitt bidrag (läs kommentar) var dock satt till valborgsmässoafton måndag den 30:e april kl. 18:00.

Klicka på bilden nedan för all info kring evenemanget U Rock och deras hemsida, så här skrev U Rock i en kommentar till bloggen:

U Rock. Umeås stora rockfestival i Hedlundadungen Fredag 17 augusti. Headline ett återförenat Helloween.”

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller helgen.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda kommande evenemang!

6 thoughts on “Även snyggaste bortastället?

 • 29 maj, 2018 kl. 11:54
  Permalänk

  Den är riktigt snygg.
  Tummen upp!!

  Svar
 • 29 maj, 2018 kl. 13:16
  Permalänk

  Jättesnyggt, men jag tycker att det skulle vara ännu snyggare med större typsnitt på namnet.

  Svar
 • 29 maj, 2018 kl. 14:24
  Permalänk

  Klart snyggare än den gröna, när spelade löven i vitt hemmaställ som ordinarie tröja senast? Är det så länge sen som elitseriesäsongen 93/94? Vet att de hade helgrönt 94/95 och en blev det ju Lynx . . .

  Svar
 • 29 maj, 2018 kl. 18:08
  Permalänk

  Tycker också att bortastället är överlägset snyggas, inget snack om saken. Kan vi inte köra med detta även hemma som på 80-talet som var så framgångsrikt…..

  Svar
 • 30 maj, 2018 kl. 17:05
  Permalänk

  Måste bara säja det igen……..riktig riktigt snyggt bortaställ….!!!!

  Svar
 • 30 maj, 2018 kl. 20:16
  Permalänk

  Ja, mycket snyggt ställ. Med det vita ökar kontrasten och det blir en helt annan lyster! Synd att inte producenten fattade det då det gällde det gröna stället också! Eller så kanske beslutsfattarna borde plockat in en färganalytiker och lyssnat på dennes åsikter innan man gick till beslut! Det är ju ändå hemma som laget ska lysa som starkast!!!!!!!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: