Även J20 namnger spelare

Det är inte bara Björklövens A-lag so namnger spelare. Nu gör även klubbens J20 lag samma sak. Man stärker upp truppen med två potentiella spelare inför det kommande kvalet.

Megazone

Det rör sig om Vännässpelarna Petter Grefve och William Fellgård som alternerat mellan spel i A-laget och J-20 laget. J2o lagen spelar i samma serie, men som det ser ut nu, men 11 poängs försprång, så tar sig inte Vännäs vidare till slutspel.

Det innebär att Björklöven senare spelar slutspel med dubbelmöten mot de övriga topp 4 lagen dvs Sundsvall, Östersund och Piteå mellan 24 Februari och 6 Mars.

Vinnaren i den serien möter en vinnare från J20 Elit Östra om att ta sig vidare till ett kval mot ett av de två bottenlagen i SuperElit.

Forwarden Petter Grefve, har på 10 matcher i div 1 i år svarat för en kasse. I J20 har han producerat bättre. Hela 30 poäng via 11 mål och 19 assists på 22 matcher.

William Fellgård, även han forward, har på 34 matcher svarat för 8 poäng via fem mål och tre assists för Vännäs i div 1 och 15 poäng via sju mål och åtta assists i J20.

Vi får verkligen hoppas att vårt J20-lag överträffar sig själva och tar sig så långt det bara är möjligt. Att ta sig vidare från ”steg 1” är nog trots allt vad vi som mest kan hoppas på. Likt A-laget måste det ta krafttag för att Löven ska bli en klubb att räkna med igen.

Megazone

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: