Även Emmerdahl skadad

Det verkar inte vara något slut på eländet i Björklöven. Nu rapporterar klubben på sin hemsida att även lagets hittills bäste back Jonas Emmerdahl är skadad och blir borta från spel i 6 veckor med en överkroppsskada.– – Jonas skadade sig på överkroppen under gårdagens träning och är borta från spel i cirka 6 veckor, säger Björklöven och det innebär att han sällar sig till följande skara:

Nicklas Johansson:
– Nicklas har problem ena ljumsken och beräknas vara tillbaka i träning om 1-2 veckor.

Cody Murphy:
– Cody har en underkroppsskada och beräknas vara tillbaka i träning inom 2-4 veckor.

Kim Karlsson:
 – Han har en överkroppsskada och det är osäkert när han kan vara tillbaka i träning.

Axel Ottosson:
– Axel har en överkroppsskada och är tillbaka i träning om 2-4 veckor.

 

5 thoughts on “Även Emmerdahl skadad

 • 27 september, 2016 kl. 10:30
  Permalänk

  Man blir ju bara alldeles matt. Det kan ju omöjligt bara vara otur säsong efter säsong. Man måste ju göra något stort fel någonstans. Känns ju bara så hopplöst.

  Om det blir förlust mot Västervik imorgon så måste något drastiskt göras, så är det bara. Jag brukar alltid vara positiv och det finns bra saker i laget i år. Men det känns inte som att det finns någon (läs: Tommy Jonsson) som kan förmedla det rätta tänket och knyta ihop säcken.

  Svar
  • 27 september, 2016 kl. 12:53
   Permalänk

   Jag funderar också i de banorna, men frågan är vad det skulle kunna vara? Sedan uppgången till allsvenskan är fystränarna utbytta, samtliga tränare utbytta och sportchef två gånger om. Truppen som sådan har också genomgått stora förändringar.

   Svar
   • 27 september, 2016 kl. 16:00
    Permalänk

    Det är därför det känns så hopplöst, att man inte riktigt kan sätta fingret på vad som är fel. Otur i viss mån ja, men det måste vara något mer som gör att vi hamnar i dessa skadelägen. Går spelarna in fel in situationerna? Är de generellt mer skadebenägna med anledning av träningsupplägget? Är vi sämre tränade än vad det ges sken av? Jag vet inte… Men någon måste ju sitta med mer information än vad man själv gör. Någon måste kunna analysera de 4 senaste säsongerna och hitta en gemensam nämnare till varför situationen blir som den blir varenda säsong.

    Sen gällande spelet så verkar det som sagt som att Tommy inte kan få ut de han vill av spelarna. Inte försvarsmässigt åtminstone. Men tror att det sitter i helheten.

    Svar
 • 27 september, 2016 kl. 10:49
  Permalänk

  Är det hjärnskakningen som spökar för Kim?

  Svar
  • 27 september, 2016 kl. 11:16
   Permalänk

   Så är det tyvärr.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: