..även Coolbet har..

..liksom Jobline, Nordströms EL och PML fitness valt fortsätta följa bloggens fortsatta gröngula resa. Vi har tidigare skrivit (länk) att vi gärna tar emot en fotograf, priser till tävlingar och även frivilliga donationer allt i syfte att förbättra och utveckla Löven4Ever till förmån för er läsare.

Glädjande nog har nu även alltså Coolbet, meddelat att man även under säsongen 18/19 på olika sätt bl.a. kommer bidra med priser i olika aktiviteter och till tävlingar på bloggen.

Bloggen kommer bl.a. att tilldelas en egen pott att spela för under säsongen där ev. behållning kan komma att läggas som ett bidrag till Supporterspelaren 18/19 alternativt som ett bidrag till klubbens junior & ungdomsverksamhet eller kanske som ett litet tillskott till Björklöven Dam i deras jakt mot SDHL. Här har vi inte landat riktigt ännu.

Bloggen bockar och bugar, ett stort tack och vi är även både glada och stolta att Coolbet vill fortsätta vara en slags ”partner” för oss.

Vi hoppas även att ni läsare uppskattar detta samarbete och möjligen börjar fundera kring vilka priser Coolbet har för avsikt att bidra med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: