Aulins kontrakt mot sitt slut

Jared Aulin, AHL spelaren som Löven först var intresserad av men sen avfärdade, är inne på sluttampen på sitt PRO kontrakt över 23 matcher. Två matcher återstår som spelas över veckoslutet och sedan måste klubben avgöra om han blir kvar eller får lämna klubben. Jared säger att han förväntar sig något kommer att lösas i nästa vecka, men det är ett nytt tryout kontrakt, en vanligt kontrakt  eller spel i ett annat land, vet han inte. – Jag är säker på att något kommer att lösa sig. Jag vet att min agent pratar med människor på andra sidan Atlanten, men jag skulle vilja stanna i den här ligan. Just nu är jag fokuserar bara på att spela, avslutar Jared.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: