Åttonde backen?

Björklöven har hittills plockat in en J20-back på träningarna som åttonde back och kommer att fortsätta göra så ända tills en åttonde back är på plats, enligt sportchef Daniel Johansson. Vad innebär det?Vi tog ett snack med sportchef Daniel Johansson som förklarade följande.- Jag är egentligen öppen för allting. Vi ska ha ekonomi till det och det ska vara en spelare som passar in i laget. Man kommer alltså köra på med sju backar, förutsatt att det inte händer något, en längre skada eller liknande och kommer under augusti känna efter vad exakt det är man behöver. – Känner vi efter några träningsmatcher att det exempelvis behövs en back som förstärker offensiven, kanske en powerplayback eller en back som har sina styrkor i defensiven eller något mitt emellan.

Finns det någon back ni har kontakt med redan nu? -Det finns ett par-tre namn där jag har haft kontakt med föreningarna i fråga, det kan mycket väl bli någon av dom, men också något annat.

Det låter i mina öron som lån i så fall? – Nja, jag är egentligen inte alls intresserad av att låna över kort tid. Blir det lån eller övergång ska det sträcka sig över hela säsongen. Lån över kort tid blir bara fel. Ställer bara till det.

Är tanken att supporterinsamlingen pengar ska gå till den här spelaren? – Nej, de tänkte jag hålla på tills längre fram. Sen får vi se hur och till vad vi använder dom till.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: