Återsamlingen

Idag samlades laget och bloggen mötte upp laget på UPC och utöver en hel del småsnack med många av dom så kommer en här ett par avhuggna intervjuer med såväl Stefan Andersson som Adam Werner. Tyvärr gjorde mikrofonstrul att inledningen föll bort i båda intervjuerna.

När vi sen insåg när det var dags att åka hem hade även vårt stativ gått sönder, så nu måste ny teknik inhandlas, så vill någon sponsra så är varje krona välkommen och den kan ni i så fall göra HÄR.

Träningen då? Ja, en jäkla fart, med en Stefan Öhman som körde minst lika hårt som spelarna, Riktigt imponerande. Tyvärr saknades helt ljud i den intervju vi gjorde med honom, men den är värd att höra så en 2.0 kommer under veckan…lovar. Genom att prata med honom blir man väldigt lugn och trygg inför säsongen. Så här bra känsla har jag aldrig haft inför en säsong och MYCKET kan tillskrivas just Steffe. Kanske den bästa värvningen klubben gjort på 2000-talet.

Mikko Pukka körde en del gummibandsträning på den enskilda delen, medans de andra lyfte skrot. Juniorerna utan A-lagskontrakt höll sig på sin kant. Tyvärr verkar Isak Stenlund-Ädelgran råkat ut för en fotfraktur under semestern, men hade han bara is i magen så skulle han inte missa allt för mycket av försäsongen. Även Jonas Emmerdahl körde lugnt pga av en operation och hade ett länge utvecklingssamtal med fystränare Öhman efter träningen. Emil Wikström körde också väldigt lugnt.

Saknades gjorde förutom transatlanterna Austin Farley, Alex Hutchings och Cody Murphy, som kommer senare i veckan även Kim Karlsson och Frölundalånet Jacob Stenqvist.

 

2 thoughts on “Återsamlingen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: