Återsamling & gröngul testvecka

Kul att laget nu äntligen återsamlas efter en månad av ”semester” eller egentligen träning under eget ansvar. Laget har dessutom nyligen adderats två offensiva krafter i form av Emil Lundberg och Filip Cruseman (båda från KHK).

Coach Joakim Fagervall inför Björklövens återsamling inför 18/19. Foto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

I följande intervju signerad hemsidan och Kassman pratar Joakim Fagervall bl.a. om den närmsta tiden och upplägget utöver då att kommentera nyförvärven.

Kommande vecka blir som följer:

  • Återsamling och fysiska tester
  • En lugnare helg
  • Laget går på is 6 augusti..

..därefter kommer laget framöver köra på med 1-2 ispass och utöver det fyspass.. utöver träningsmatcherna menade Fagervall att främst träningen fram till ligastarten är oerhört viktigt.

Kort om skadeläget nämndes att backen #4 Jonas Emmerdahl går för fullt men att kaptenen #13 Fredric Andersson kör på med rehab men där lät det mer som att man skyndar långsamt. Troligen inga träningsmatcher i vare sig augusti eller september.

Men det här blir så klart något för bloggen att följa upp.. Jocke var inte oroad över centerlinjen, men med en av de tre naturliga på skade-/rehablistan inte direkt optimalt. Nu ger det så klart utrymme till andra, vilket är positivt på något sätt.

Hur ser du själv på försäsongen och de matcherna som nu kommer? Fältet som vanligt rätt fritt, skriv gärna en kommentar.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in akt:

uella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: