Åström till Frölunda

Precis som bloggen var först med att avslöja så kommer Björklövens talang Filiph Åström att spel med Frölunda kommande säsong.

Precis som bloggen skrev häromdagen så lämnar Åström Björklöven för Frölunda. Foto:Lövenbloggaren

– Det stämmer jag ska spela med Frölunda nästa säsong, berättar Filiph Åström för vk.se. och fyller på. – Jag har skrivit på papper för Frölunda. Det ska bli spännande. Flyttlasset går i slutet av juli.

– Från föreningens sida vill vi erbjuda en så bra utbildning som möjligt och det här ser vi som ett bra alternativ för Filiphs utveckling, säger Björklövens sportchef Fredrik Grönberg.

Grönberg betonar dock att det slutliga avgörandet har legat hos Filiph och hans föräldrar.

– Vår plattform för spelarutbildning innehåller förutom vår egen verksamhet och samarbetsklubbar som Frölunda, Teg och Vännäs, påpekar Fredrik Grönberg.

***

Frölunda som samarbetsklubb? Minns ni vart det skrevs om det första gången?

***

För att det här ska gynna Löven bör han alltså ta ett rejält steg i utvecklingen så han kan ta en ordinarie tröja i Löven kommande säsong. Dock inte för stort så Frölunda signar fast honom för han lär precis som alla andra spelare ha SHL-klausul. Annars tappar vi vår största talang som trots ett långt kontrakt inte kommer att ha bidragit med speciellt mycket under sina tre säsonger i A-laget.

***

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

 

 

Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: