Åström ersätter Farley

Ja, som rubriken anger så sker en liten ändring i det lag som Björklöven nu offentliggjort inför kvällens möte med Oskarshamn på bortaplan.

 

 

Målvakter:
Adam Werner (Oscar Masiello)

Backar:
Stefan Andersson, Jakob Stenqvist
Simon Backman, Simon Åkerström
Jacob Andersson, Niklas Pavel
Extraback: Adam Berglin

Forwards:
Alex Hutchings, Fredric Andersson, Roope Tajala
Emil Norberg, Axel Ottosson,Filiph Åström
Erik Rainersson, David Lindqvist, Nicklas Johansson
Andreas Vikström, Kim Karlsson, Marcus Jonsson

Saknas:
Mikko Pukka, Jonas Emmerdahl, Emil Wikström, Austin Farley, Cody Murphy, Tobias Hage, Mattias Granlund och Isak Stenlund Ädelgran.

Ja, den enda ändring från senaste matchen är att Filiph Åström ersätter Austin Farley i andralinan och laget formerades alltså inte alls som jag trott. Vi får förstås hoppas att Fagervall vet vad han gör, men jag har inga bra vibbar inför matchen.

***

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

 

 

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

 

 

5 thoughts on “Åström ersätter Farley

 • 28 oktober, 2017 kl. 14:21
  Permalänk

  Tror han vill hålla energin uppe med korta byten och rulla på mycket folk därav anledningen till dom i våra ögon märkliga fördelning på manskap men problemet är att det blir för mycket misstag eftersom alla inte klarar av att hålla ett högt tempo,med en bred trupp så är det givetvis bra under en lång säsong men speciellt ”bred trupp” har vi aldrig haft och absolut inte nu..
  Håller med,ger inga bra vibbar men jag har haft fel förr och kan Vitryssland vinna över Tre Kronor i ett OS så……:)

  Svar
  • 28 oktober, 2017 kl. 15:01
   Permalänk

   Inte bred? 17 forwards på kontrakt!!:)

   Svar
 • 28 oktober, 2017 kl. 16:30
  Permalänk

  Jag brukar skriva att jag litar på Jocke men nu fattar jag ingenting, forwardsuppställningen ser ju katastrofal ut snacka om mellanmjölk. Sedan undrar jag vart samarbetet med Teg tog vägen utan att ha full koll på deras lag måste det finnas spelare där som skulle bidra med mer än våra juniorer som tyvärr får ett för stort ansvar för där dom befinner sig utvecklingsmässigt i nuläget.

  Såg Västervik – Leksand igår kväll och vår vän Schilken dömde, han tog en utvisning i första perioden som var helt horribel det var en klockren tackling som han fick till en Interference. Det fick Arto Blomsten att utbrista ”Hur i himmelns namn kan man få det där till en interference ett av dom sämsta beslut jag sett när det gäller utvisningar” men då gissar jag att han inte sett Peter Lyth döma 😉

  Ni kan se situationen här;
  https://www.facebook.com/cmorehockey/videos/vb.125858087471495/1569849073072382/?type=2&theater

  Det är helt otroligt att Schilken och Lyth får fortsätta att förstöra matcher i hockeyallsvenskan, ansvariga måste sluta blunda nu.

  Svar
  • 28 oktober, 2017 kl. 17:14
   Permalänk

   När det gäller domare svårt att inte kommentera såväl Lyth som Schilken Plocken.. Sen att han reagerade så hårt på situationen, då skulle han sett cirkus Lyth i onsdags när det var stor show a´la Benny Hill och båsen skulle fyllas efter ett mindre kramkalas. Spelare som inte ens var på isen skulle egentligen ut, spelare som inte ens var aktiva skulle definitivt ut och sedan skulle slutligen fel lag dessutom straffas med BP för att ”jag vill visa vem som bestämmer”! ..”för se här vilka nr jag noterat i mitt svarta block!”

   När det gäller dagens uttagning och nuvarande trupp sett till skadeläge svårt att se någon optimering, sedan denna passivitet att inte försöka fylla luckorna med lån etc. Jämför gärna hur kvällens motståndare Oskarshamn hanterade situationen när Marshall kallades tillbaka till Rögle, bara dagen efter presenterade Kenttä en ersättare. Nu går det så klart inte att ersätta eller jämföra spelare så rakt av. Men dubbla roller som GM/sportchef och tränare under säsong med alla dessa matcher inte alls optimal.. Tyvärr alltför passivt från Lövens sida sett till skador etc.

   Sedan då ”samarbetet” med Teg SK.. jag har lite svårt att se vad det konkret ger.

   Svar
 • 28 oktober, 2017 kl. 21:55
  Permalänk

  Fel ordval..vi är för ”tunna” helt enkelt när Murphy,Granlund,Hage och Farley saknas framåt och förstås saknas Pukka extra mycket i försvaret.
  Vi behöver låna in folk..

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: