Asscoach Öhman inför Löven vs Timrå

Även om vi hade med några kommentarer från asccoach Jens Öhman i morgonens försnack kompletterar vi nu med lite fler kommentarer från Jens inför matchen.

Hej Jens, hur är läget? – Tjena, tack bra!
Torsk 1-3 senast mot Leksand.. dina spontana tankar kring insatsen? – Ja, var inte nöjda med vår match mot Leksand!
Men det verkar ha varit en rätt jämn match, utdelning i PP och bara ett insläppt trots en hel del BP. Vad tar ni med er från matchen. Både det som var bra och kanske mindre bra? Bra boxplay och att vi kan bättre tar vi med oss !!
..och vad säger du i stort om er säsongsinledning, just nu 16 inspelade poäng, 28 mål framåt och en 13:e plats i den rätt jämna tabellen? Defensivt är det ok, spelmässigt har det varit bra i de flesta matcherna men vi gör för lite mål på de chanser som vi skapar därav har vi inte tillräckligt med poäng.
Lite grann som vi också känner.. Nu då bortamatch mot Björklöven, tankar inför matchen? Vara med från start och ta upp kampen bättre än mot Leksand.
Vi har mötts en gång under säsongen, då vann gästande Björklöven 5-2 även om siffrorna kanske inte riktigt speglade matchen. Fanns det i den matchen som ni tar mer till matchen i kväll? Det var en spelmässigt jämn match, men Löven var effektivare och vann rättvist.
Du brukar alltid säga att det gäller hålla koll på din bror och vår motor Stefan Öhman som nu varit krasslig och missat ett par matcher och nu är tillbaka.. Om du inte får säga Stefan, vilka andra spelare i vårt lag gäller det att ha lite extra koll på? – Ni har seriens bästa back Stefan Andersson i laget!
Johan Löf / AXELLÖF
Bästa backen i ligan #57 Stefan Andersson enl Jens Öhman Arkivfoto: AXELLÖF
..och tvärtom, för oss som kanske inte har lika bra koll på Timrå.. vilka har sett lite extra ut på senare tid som bör vi hålla ett extra öga på? – Hittills har våra två bästa spelare varit #19 Daniel Öhrn och #23 Jeremy Boyce.
Och hur tror du matchen slutar och varför? – Vi satsar som vanligt på seger och jag tror vi har en god chans om vi kommer upp till Umeå och spelar vår bästa hockey!
..okej tack för det Jens. – Tack själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: