Åsså lite silly season…

Det händer en hel del bland klubbarna i hockeysverige just ju och här följer en liten summering.

Tobias Ericsson, som ifjol lämnade Leksand för AIK lämnade ju AIK nyligt och fortsätter sin karriär i Modo Hockey. Sin första motståndare i Ö-viks klubben skulle kunna bli… AIK, som man möter i morgon. Skulle helt klart bli en intressant drabbning, OM han hinner ansluta till laget tills dess. Kontraktet gäller för säsongen 2016/2017 där Tobias Ericsson ansluter till laget så snart som möjligt.

AIK å sin sida tar in forwarden Anders Eriksson, som av många benämns som den trippelratade spelaren. Han fick ju lämna Örebro och hamnade i Färjestad. Ratades där och återvände till Örebro där han nu ratas igen och nu tar han nya tag i hockeyallsvenskan. Kontraktet är skrivet över säsongen och förhoppningarna i AIK är stora att han är spelklar redan till bortamatchen på fredag mot Modo.

Nicolai Brynisveen, som ifjol gjorde succé från backposition i Timrå och spelade till sig ett kontrakt med Kärpet i SM-liiga, lämnar laget efter nio poänglösa matcher och fortsätter säsongen i Tingsryd. Nicolai kommer att ansluta till Tingsryd i slutet av veckan och väntas finnas med i matchtruppen till måndagens match mot just Timrå. Även här en spelare som kan få debutera mot sin gamla klubb.

Sen när det gäller Mitch Wahl kan vi inte annat än säga att vi litar på de uppgifter vi har. Sen säger uppgiften att han var/är klar men, ej om det var muntligt eller skriftligt. Uppgiften säger att han var i Umeå i söndags, i Stockholm i måndags och åter i Umeå på tisdag. Har ju tyvärr hänt förr att man bryter ett muntligt om andra klubbar till slut bjuder över. Vi får helt enkelt vänta och se.

 

 

 

10 thoughts on “Åsså lite silly season…

 • 10 november, 2016 kl. 20:06
  Permalänk

  Wahl sägs vara klar för Modo. Tycks som om de och AIK har obegränsat med stålar att spendera.

  Svar
  • 10 november, 2016 kl. 20:14
   Permalänk

   Kan ju ha varit tillbaka i Umeå för att det är lättaste sättet att ta sig till Övik, om inte annat…

   Svar
 • 10 november, 2016 kl. 20:19
  Permalänk

  Jag förutsätter att er källa kan räta ut frågetecknen. Om det nu finns någon källa dvs.

  Svar
 • 10 november, 2016 kl. 20:23
  Permalänk

  Trovärdigheten till bloggen är ju inte på top nåmera. Tyvärr

  Svar
 • 10 november, 2016 kl. 20:23
  Permalänk

  Trovärdigheten till bloggen är ju inte på top numera. Tyvärr

  Svar
 • 10 november, 2016 kl. 21:34
  Permalänk

  Är nog kört me herr whal.

  Svar
 • 10 november, 2016 kl. 21:55
  Permalänk

  Alltid kul med rykten. Men det är ju ingen nyhet att spelare inte håller sina muntliga löften. Kan väl tänka att det är mindre populärt och kan ställa till problem.

  Inte är det väl omöjligt att klubbar backar om dom får reda på att det redan finns en muntlig överskommelse. Rent juridiskt är ju muntliga avtal lika värda dock kan det ju bli problem av anledningar.

  Nu säger Wahl själv att ”inga dörrar är stängda”. Och Svartvadet säger att ”inget är klart”. Så det är väl bara att avvakta. Måste ju finnas intressantare spelare på marknaden.
  Piteå kanske har någon?

  Svar
 • 10 november, 2016 kl. 22:09
  Permalänk

  Tack för en fantastisk blogg! Följer er slaviskt! Tack för vi får följa era tankar och era spekulationer! Ni ger oss löv en extra krydda varje gång vi nyfiket går in hos er! Ni är på TOPP! För evigt för alltid!

  Svar
 • 10 november, 2016 kl. 23:01
  Permalänk

  Låter bra att Wahl går till MoDo då jag inte tror att han är nån lösning för dom ”gröna”.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: