Ass.coach Öhman inför Björklöven

I fredags 0-2 hemma mot VIK Västerås i T3 Center, samtidigt pressade faktiskt Timrå Leksands IF nere i Dalarna, i morgon möter vi Timrå och bloggen kollade i dag läget med ass.coach Jens Öhman.

Håll till godo:

Hej Jens, hur är läget? – Tjena, det är bara bra.

Torsk 2-3 i går mot Leksand.. dina spontana tankar kring insatsen? – Jag säger som Roger. ”Det var bara resultatet som blev fel”. En mycket bra insats från vår sida men oförmågan att sätta dit pucken gör att vi åker hem utan poäng.

Ja, det verkar ha varit en rätt jämn match, vad tar ni med er från matchen. Både det som var bra och kanske mindre bra? – Mhm.. Arbetet, farten och passningsspelet och mindre bra var trafiken framför målet.

Nu då hemmapremiär mot Björklöven, tankar inför matchen?Inget att fundera över annat än att komma till jobbet i morgon igen! Alla matcher är tuffa i denna serie.

Så är det verkligen.. Ni möttes bara en gång under försäsongen, då vann gästande Björklöven. Även om det inte betyder nåt i den här matchen kanske försäsongsmatchen gav en del besked och i så fall vilka?Inget direkt nytt, Löven är ett bra lag med ett vasst PP och en bra målvakt som alla vet. Samtidigt vet vi också att vi är ett bra lag, har bra fart i laget och är bra tränade.

Du brukar alltid säga att det gäller hålla koll på din bror och vår motor Stefan Öhman.. Om du inte får säga Stefan, vilka andra spelare i vårt lag gäller det att ha lite extra koll på?Lövens nyckelspelare är Kevin i målet men vi har ju Peter Hirsch hos oss nu som kan ge oss en del kring hans svagheter. Backen Stefan Andersson är också en spelare som står för det lilla extra!

..och tvärtom, för oss som kanske inte har lika bra koll på Timrå.. vilka bör vi hålla ett extra öga på?Vi har en blivande storspelare i 17:årige Jonathan Dahlén, son till Ulf Dahlén. Ni bör även kolla in vår 2 metersback Simon Fernholm!

Och hur tror du matchen slutar och varför? – Jag tippar aldrig men vi tror på vårt lag och går alltid för seger!

Vi tackar så klart Jens Öhman som gav oss sina tankar inför morgondagens match.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: