Asplöven lånar in SHL-back

Lagom till morgondagens hyperviktiga match mellan Asplöven och Björklöven passar Haparandalaget på att förstärka genom ett SHL-lån.

Megazone

Det är enligt uppgift Marcus Oscarsson som återigen hittar vägen till Asplöven vilket blir hans femte repa i Norrbottensklubben. Han har spelat en match tidigare i år, 20 matcher ifjol, 20 matcher säsongen 13/14 och 10 matcher säsongen 12/13. På dessa 51 matcher har han producerat tre mål och elva assists. På sina 33 matcher med Luleå har han i år svarat för sju assists och snittat 11.02 min i istid. Han ligger med sina +4 delad fyra i Luleås plus minus statistik.

11971844756_c5164a15a6_z

#24 Marcus Oscarsson lånas in mot Björklöven. Arkivfoto.AXELLÖF

För fler lövenbilder klicka HÄR.

3 thoughts on “Asplöven lånar in SHL-back

 • 15 januari, 2016 kl. 21:11
  Permalänk

  Alltså……det är en gåta hur det kan vara OK för en klubb att låna in en spelare för EN match bara för att öka chansen att vinna.

  Oavsett lag alltså.

  Svar
 • 15 januari, 2016 kl. 22:24
  Permalänk

  Kristoffer, jag håller med dig, dumt att bara låna in en spelare för att vinna när man kan låna in en hel femma. Fast egentligen behövs inga lån. Men-Om du lovar att att inte sprida detta vidare så tror jag faktiskt att det är fler spelarlån på gång till denna match, tex Jacob Lagace, Lukas Wallmark och Emil Sylvegård, alla fostrade i Asplöven! (säg inget till någon bara). Om B-lövens klack slutade mobba lån från Skellefteå kunde kanske ni också få lån från SHL. Vi ses imorgon, det var en trevlig hemmamatch senast i COOP arena. Men viktigast för er är väl att Luleå slog Skellefteå igår….?

  Svar
  • 16 januari, 2016 kl. 09:30
   Permalänk

   You’ve gotta fight, for your right, to HAAAAAGOS

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: