Är vi bland de tre?

Under gårdagen offentliggjordes de hockeyallsvenska lagens ekonomier i den form att licensnämndens ordförande meddelande att inget av lagen i HockeyAllsvenskan kommer att tvångsnedflyttas, något Hockeypuls var först att skriva om.

Med Björklövens tidigare meddelande om en minuspost på 3,7 miljoner och ett eget kapital på 300 000 kr (krav från ligan på 2 milj), vilket till nästkommande säsong ska ökas till 2,5 miljoner kvalificerar Björklöven till de lag som får ett kontrollår, vilket innebär att de inte uppfyller de krav som ställs denna säsong, men att man får ”En varning” och en ny hutlös kapning med fotbollsspråk så får man rött kort. Over and out! 2,2 friska miljoner ska in.

AIK och Kristianstad hade kontrollår inför denna säsong, men ska enligt licensnämndens ordförande klarat sig. I riskzonen framöver snackas det om Almtuna och Västervik , men med facit i hand så borde även Björklöven ligga i samma hand. Lyckas klubben spela sina kort rätt för att kunna fortsätta satsningen mot SHL, en satsning som inte burit frukt sen 2001? Era tankar om detta? Skriv en kommentar..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

3 thoughts on “Är vi bland de tre?

 • 28 juni, 2019 kl. 08:09
  Permalänk

  Ännu en STOR anledning att köpa säsongskort. Satsa på Löven och att vi ska få fortsätta att se hockey på hög nivå i A3. Mu har vi ALLA förutsättningar att gå upp med en Sportchef av absolut högsta nationella klass. Nu hjälper vi föreningen på ekonomiska fötter igen.

  Jag själv är Söderlövare sedan några år tillbaka men kommer iår köpa säsongskort även om jag högst kommer kunna se 3 matcher denna säsongen. Detta för att Björklöven är en av mina stora passioner i livet. Att då lägga några tusenlappar per säsong är en rätt liten investering om man tänker på vad man annars ”slänger” pengar på normalt sätt.

  Vårt dyraste årskort är billigare än en kopp kaffe extra om dagen eller en burk läsk. Välinvesterat om ni frågar mig.

  Nu jobbar vi in medel till Kenttä, köper årskort och sluter upp i arenan i vinter. Detta är året då vi börjar ta kliven mot finrummet på riktigt.

  Svar
  • 28 juni, 2019 kl. 13:44
   Permalänk

   Håller med fullständigt. Därför är årskort införskaffat.

   Svar
 • 28 juni, 2019 kl. 10:23
  Permalänk

  Nej men bland de 14

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: